Haberler

Tügva Eskişehir İl Temsilcilisi Sert Güven Tazeledi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliğine yeniden Fatih Sert getirildi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliğine yeniden Fatih Sert getirildi.

TÜGVA Genel Merkezi tüm illerde olağan genel kurullarına başladı.

Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Esra Karabal ve Bölge Teşkilatlanma Sorumlusu Mehmet Özcan'ın katılımlarıyla TÜGVA Eskişehir il ve ilçe teşkilatlarının bulunduğu 1. Olağan Genel Kurul Gazi Teknik ve Meslek Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Sert, yaklaşık 3 yıldır Eskişehir'de faaliyetlerini sürdüren vakfın ilk kongresinde yeni bir başlangıcın heyecanını yaşadığını belirterek, vakıf kurumunun özellikle Türk toplumlarında ve devletlerinde ön plana çıktığını kaydetti.

Sert, yeniden il temsilciliğine getirilirken görev dağılımı da şöyle oluştu:

"Teşkilat Koordinatörü Ramazan Anıl, Ortaokul Koordinatörü Fatih Hasan Şen, Lise Koordinatörü Mustafa Özsoy, Yükseköğrenim Koordinatörü M. Emin Deniz, Eğitim Koordinatörü İsa Abdioğlu, Çalışan Gençlik Koordinatörü Tekin Büyükkaya, Kadın ve Aile Koordinatörü Kübra Yılmaz, Medya ve İletişim Koordinatörü Hilal Kaymaz, Hanım Yükseköğrenim Koordinatörü Nida Başer, Spor Koordinatörü Osman Sercan Sorulmaz, Kaynak Geliştirme Koordinatörü: Tamer Arıcı, Yurtlar ve Evler Koordinatörü M. Said Köseler, İdari İşler Koordinatörü Mesut Çakır, Tepebaşı İlçe Temsilcisi Mehmet Özsevilgen, Odunpazarı İlçe Temsilcisi Ahmet Seyfeli, Seyitgazi İlçe Temsilcisi Kutsi Alantaş, İnönü İlçe Temsilcisi Mehmet Bozkurt ."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özcan Eskişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title