Haberler

Trabzon'da Fetö/pdy Terör Örgütü'ne Yönelik Operasyonlarda 15 Temmuz'dan Bu Yana 38 Kişi Gözaltına...

Trabzon’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yönelik sürdürülen mücadele kapsamında örgütle ilgisi olduğu değerlendirilen kamu görevlileri hakkında idari ve adli işlemler sürüyor.

Trabzon'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yönelik sürdürülen mücadele kapsamında örgütle ilgisi olduğu değerlendirilen kamu görevlileri hakkında idari ve adli işlemler sürüyor.

Konuyla ilgili Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Trabzon'da FETÖ/PDY Terör Örgütü ile ilgili hakkında işlem yapılan kamu görevlisi sayısı 739'a, görevden uzaklaştırılan kamu görevlisi sayısı ise 676'ya yükseldi. İl genelinde FETÖ/PDY Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlarda 15 Temmuz'dan bu yana 38 kişi gözaltına alınırken, 19 kamu görevlisi de tutuklandı. Son 15 gün içinde 3 mülki idare amiri, 1 İl Jandarma Komutanlığı, 214 İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Dördüncü Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, 29 Karadeniz Teknik Üniversitesi, 1 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 2 Kredi ve Yurtlar Kurumu, 330 İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 4 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 46 İl Müftülüğü, 5 Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı, 2 Tapu ve Kadastro 9. Bölge Müdürlüğü, 13 Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve 1 Orman Bölge Müdürlüğü, 1 İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 1 Ekonomi Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü, 2 Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, 57 Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 17 Trabzon Halk Sağlığı Müdürlüğü, 2 Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 6 Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve 1 Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü personeli olmak üzere toplam 739 kamu görevlisi hakkında işlem yapılırken, bunlardan 676'sı görevden uzaklaştırıldı. 3 İçişleri Bakanlığı mülki idare amiri, 28 İl Emniyet Müdürlüğü ve 7 Karadeniz Teknik Üniversitesi personeli olmak üzere 38 kişi gözaltına alınırken, bunlardan 19'u tutuklandı, 6 kişi ise adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Valiliği Doğu Karadeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title