Haberler

Temizlik Aracını Gelin Arabası Yaptı

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi'nde görevli Ferhat Sarıoğlu, kullandığı traktöre bağlı süpürme makinasını gelin arabası yaptı.

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi'nde görevli Ferhat Sarıoğlu, kullandığı traktöre bağlı süpürme makinasını gelin arabası yaptı. Şanlıurfa'dan gelin alarak kilometrelerce uzaklıkta yaşayacakları Sarıcakaya ilçesine gelen Ferhat Sarıoğlu, Düzköy mahallesindeki düğününe eşi Aysel Çokan Sarıoğlu ile birlikte traktör içinde konvoya katıldı. Ferhat Sarıoğlu'nu mutlu gününde Belediye Başkanı Faruk Güler ve mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Traktör gelin arabası 7'den 70'e tüm davetlilerin beğenisini toplarken büyük ilgi çekti.

"BİRİZ, TEKİZ"

Düğün öncesinde davetlilere konuşma yapan Belediye Başkanı Faruk Güler, "Ferhat kardeşimiz 2,5 yıldır bizimle çalışmaktadır. Ümraniye Belediyesi tarafından gönderilen bu aracın operatörü olduğundan biz de ona sürpriz yaparak bu aracını gelin arabası yaptık. Malum olduğu üzere Türkiye doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ve güneyi ile kardeştir. Bunun bir örneğini yine bugün burada tekrar yaşıyoruz. Şanlıurfa ilinden bu genç kardeşimize gelin aldık. Ben genç kardeşlerimize bir ömür mutluluk diliyorum" dedi.

"BİZİ KİMSE BÖLEMEZ"

Gelinin Babası Kamil Çokan da "Biz buraya kızımızı vermekle tek vatan, tek Türkiye olduğumuzu ve tek bayrak altında yaşadığımızı gösterdik. Biz biriz ve elhamdülillah Müslümanız. Kimse bizi bölemez ve aramıza da giremez. Her zaman böyle olacaktır" şeklinde konuştu.

"MESLEĞİMİ DÜĞÜNÜME YANSITTIM"

Düğünlerinde güzel bir anı olarak iz bırakmak istediklerini belirten Ferhat Sarıoğlu, "Mesleğim gereği neredeyse tüm mesaim bu araçta geçiyor ve bu benim bir parçam oldu. Ömrümün sonuna kadar beraber olacağım bir kişi unutulmaz bir an yaşamak için Belediye Başkanımız Faruk Güler'in bu fikri çok hoşumuza gitti. Mesleğimi düğünüme yansıtarak güzel anıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Faruk Güler Sarıcakaya Şanlıurfa Eskişehir Politika Güncel Haberler

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Müsavat Dervişoğlu'na iddiayı sordular: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'e yardımcılık mı teklif etti?

Müsavat Dervişoğlu'na iddiayı sordular: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'e yardımcılık mı teklif etti?

Bakmadan Geçme

YKS GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR 2024? TYT-AYT ne zaman, saat kaçta? YKS GİRİŞ BELGESİ EKRANI! A H5N2 virüsü nedir? A H5N2 virüsü belirtileri neler? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! SINAVA GİRMEDEN ÖNCE OKUNACAK DUA! TYT-AYT sınavı öncesi hangi dualar okunur? #9997 Üniversite sınavı öncesi okunacak dualar! Dünya Sağlık Örgütü'nden uyarı! Yeni bir salgın mı geliyor? Kuş gribinde ölümcül vakalar arttı mı? 6 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… 6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE YAYIN AKIŞI! Bugün televizyonda ne var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW GELİNİM MUTFAKTA 6 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 6 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 8 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Akşener ile Erdoğan görüşmesi detayları! Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan neler konuştu? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 6 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title