Haberler

Tekirdağ'da Kaçak Hayvan Operasyonu: Aslan, Maymun ve Piton Yılanı Ele Geçirildi

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bir villada yurda kaçak olarak getirildiği belirlenen aslan, maymun ve piton yılanı ele geçirildi. Polis, hayvanları getiren 3 şüpheli hakkında işlem başlattı.

TEKİRDAĞ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bir villada yurda kaçak olarak getirildiği belirlenen aslan, maymun ve piton yılanı ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türleri (CİTES) kategorisine giren hayvanları yurda kaçak olarak getirilip, sosyal medya üzerinden ticaretini yaptığı belirlendi. Polis, şüphelinin ilçenin Kamaradere Mahallesi'ndeki villasında yaptığı aramada 1 aslan, 1 maymun ve 1 pilot yılanı ele geçirildi. El konulan hayvanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi. Hayvanları getirdiği belirlenen 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaraereğlisi Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title