Haberler

Taraftarlardan Zeytin Dalı Harekatı İçin Mevlit

Galatasaray taraftar grubu "ultrAslan"ın Kahramanmaraş temsilciliği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla mevlit programı düzenlendi.

Galatasaray taraftar grubu "ultrAslan"ın Kahramanmaraş temsilciliği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla mevlit programı düzenlendi.

Taraftarlar, merkez Onikişubat ilçesindeki Hz. Yunus Camisi'nde yatsı namazı öncesi bir araya geldi.

Cami görevlilerince Mevlid-i Şerif okundu. Ardından dualar edildi ve ilahiler seslendirildi. Fenerbahçeli taraftarın da destek verdiği programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

"ultrAslan" Kahramanmaraş Temsilcisi Mustafa Karapınar, yaptığı açıklamada, sosyal faaliyetlerde de büyük roller üstlendiklerini belirterek, "Başta bu vatanı bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile onların emanetini korumak için Zeytin Dalı Harekatı'nda ve ülkemizin dört bir yanında şehit düşen güvenlik güçlerimiz için Mevlid-i Şerif okutmak istedik. Bizimle olan başta tribün grupları olmak üzere herkese teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı da şehit ailelerine destek olmak için Mehmetçik Vakfı ve TSK Dayanışma Vakfına bağışta bulunma çağrısı yapıyoruz." diye konuştu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı'nın da katıldığı programın ardından programa gelenlere gül suyu, çörek, badem şekeri ve meyve suyu ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
title