Haberler

Suriye'de Yaralıların Değiş Tokuş Edilmesi (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Uluslararası Kızılhaç Örgütü ve Lübnan Kızılhaçı araç konvoyu- Zabadani'den gelen yaralıları Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'na ulaşması Şam kırsalında etrafı Esed güçleri tarafından çevrili Zebadani'deki yaralı muhaliflerle ile İdlib'e bağlı Fua'da, etrafı Suriyeli muhaliflerle çevrili ve çoğunluğunu Esed yanlılarının oluşturduğu yaralıların karşılıklı tahliyesi devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Uluslararası Kızılhaç Örgütü ve Lübnan Kızılhaçı araç konvoyu- Zabadani'den gelen yaralıları Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'na ulaşması Şam kırsalında etrafı Esed güçleri tarafından çevrili Zebadani'deki yaralı muhaliflerle ile İdlib'e bağlı Fua'da, etrafı Suriyeli muhaliflerle çevrili ve çoğunluğunu Esed yanlılarının oluşturduğu yaralıların karşılıklı tahliyesi devam ediyor. Zabadani'den gelen yaralıları ve refakatçilerini taşıyan Birleşmiş Millet (BM), Uluslararası Kızılhaç Örgütü ve Lübnan Kızılhaçı araç konvoyu, başkent Beyrut'teki Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'na ulaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Lübnan Beyrut İdlib Politika Güncel Haberler

Bahçeli'den çok sert 'Yumuşama' çıkışı: Hangi sinsi emellere ve sakat hedeflere odaklandığı bellidir

Bahçeli'den çok sert "Yumuşama" çıkışı: Hangi sinsi emellere ve sakat hedeflere odaklandığı bellidir

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

'İstesek en az 10 vekil gelir' sözleri CHP ile İYİ Parti'yi karşı karşıya getirdi

"İstesek en az 10 vekil gelir" sözleri CHP ile İYİ Parti'yi karşı karşıya getirdi

Türkiye'nin dev lastik fabrikasında üretim durdu

Türkiye'nin dev lastik fabrikasında üretim durdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title