Haberler

SPOR Göksel Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı kabulü sonrası açıklamalarda bulundu

Güncelleme:

SPOR Göksel Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı kabulü sonrası açıklamalarda bulunduCumhurbaşkanımız, Türkiye'nin uluslararası alanda temsil edilmesinin çok daha anlamlı olduğunu söylediEnver ALAS - Süper Lig şampiyonu Başakşehir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabulü sonrası İstanbul'a döndü.

SPOR Göksel Gümüşdağ, Cumhurbaşkanı kabulü sonrası açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanımız, Türkiye'nin uluslararası alanda temsil edilmesinin çok daha anlamlı olduğunu söyledi

Enver ALAS - Süper Lig şampiyonu Başakşehir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabulü sonrası İstanbul'a döndü. Havalimanında açıklamalarda bulunan başkan Göksel Gümüşdağ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ziyarete gittik. Kupa için tebrik ettiğini söyledi ama esas olarak Türkiye'nin uluslararası alanda temsil edilmesinin çok daha anlamlı olduğunu söyledi dedi.

Süper Lig'de şampiyonluğa uzanan ve dün Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kupasını alan Başakşehir, kazanılan kupayla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret için Ankara'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şampiyon takımı kabulü sonrası İstanbul'a dönen Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dün geç saatlere kadar kutlamaların devam ettiğine dikkat çeken başkan Gümüşdağ, Arkasından kurucu başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ziyarete gittik. Çok sıcak bir karşılama oldu ve oyuncularımızın hepsiyle birebir güzel sohbetler gerçekleştirdi. Kupa için tebrik ettiğini söyledi ama esas olarak Türkiye'nin uluslararası alanda temsil edilmesinin çok daha anlamlı olduğunu söyledi. 'İnşallah Kopenhag maçında iyi bir netice bekliyorum sizden, Türkiye'yi temsil eden takım olarak, sizlerin başarısından tüm milletimiz mutluluk duyacaktır' ifadelerini kullandı. Güzel bir an oldu. Bizim için de güzel bir an oldu. Ben, yönetim kurulum, teknik heyetim ve oyuncularım adına kabulünden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkürler ediyor, saygılarımı sunuyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Göksel Gümüşdağ Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title