Haberler

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, tedavi gördüğü Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat etti.

Sivas'ta yaklaşık 1.5 yıldır görev yapan Vali Kemelek'e, bir süre önce karaciğer nakli yapıldı. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavisi devam eden ve bir türlü sağlığına kavuşamayan 60 yaşındaki Zübeyir Kemelek'in durumu birkaç gün önce kötüleşti. 

KENTTE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI

Evli ve 3 çocuk babası olan Vali Kemelek'in, doktorların tüm çabasına karşın bu sabah vefat ettiği açıklandı. Vali Zübeyir Kemelek'in ölümü, görev yaptığı Sivas'ta büyük üzüntü yarattı.

ÖLÜM NEDENİ KARACİĞER UYUŞMAZLIĞI

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde karaciğer nakli sonrasında, karaciğer uyuşmazlığı nedeniyle vefat ettiği bildirildi.

KARACİĞER KADAVRADAN ALINDI

Bir süreden beri karaciğer rahatsızlığı yaşayan ve tedavisi için karaciğer nakli yapılmasına karar verilen Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'e, Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakil Merkezi'nde 13 Şubat 2014 tarihinde karaciğer nakli yapılmıştı. Karaciğer naklinin kadavradan yapıldığı öğrenilirken, Vali Kemelek'in nakil sonrasında yoğun bakıma alındığı ve bu sabaha karşı vefat ettiği belirtildi.

ZÜBEYİR KEMELEK KİMDİR?

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, 1954 yılında Çorum'un İskilip ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 1981 Yılında Samsun Valiliği'nde Kaymakamlık stajına başladı.

Bafra Kaymakamlık refikliği, Espiye Kaymakamlık Vekilliği görevlerinde bulundu. Sırasıyla, Şabanözü, Nazımiye, Iğdır Kaymakamlıkları'nda bulundu. 1990 yılında İçişleri Bakanlığı Şube Müdürlüğü'ne atandı. İller İdaresi Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 1999 yılında Kayseri Vali Yardımcısı olarak atandı.

2004 yılı ekim ayından itibaren Ümraniye Kaymakamlık görevini yürüttü. 30 Aralık 2005 tarihinde atandığı Osmaniye Valiliği görevini 24 Haziran 2009 tarihine kadar sürdüren Vali Kemelek, 11 Haziran 2009 tarih ve 2009/15064 sayılı Kararname ile Tekirdağ Valiliği görevine atandı.

Son olarak 1 Ağustos 2012 tarih ve 2012/3511sayılı kararname ile Sivas Valiliğine atanmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zübeyir Kemelek Turgut Özal Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500

Yorumlar (77)

mardinliherderdem67@hotmail.com:

vali türk müymüş.türkse bizi ilg,lendirmez...ölmüş kalmış bize ne pehhhhhhhhh

6
50
yanıtYanıtla
Hakarilimuallim5301@hotmail.com:

Bu milleti türk-kürt diye ayıranlara lanet olsun.

yanıt0
yanıt0
Y.ozann.ozan@hotmail.de:

MARDİNLİ:Adali kardes sen Insanligi birak bunlar seytanin dostu,ALLAH c.c. düsmanlari,bunlari bu ülkeye zamaninda sokanlarda suc..Insanliga sözümüz yok böyle bazen Süryanilerin icinden cikiyor her millette her yerde oldugu gibi.

yanıt0
yanıt0
TÜRKİYELİobirzaman@gmail.com:

Mardinli Kürtlüğünden önce insanlığından şüphe et.... Daha bişey söylemiycem anlayan anlar zaten..

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

@MARDİNLİ : sakın ola aramızda insanım diye dolaşma !!! İnsan sıfatını sen hak etmiyorsun, senin gibi 'şeyleri' biz WC'ye atar üzerine sifonu çekeriz !!!

yanıt0
yanıt0
derikli47deryryr7474@hotmail.com:

umrumuzda değillllll ölmüş kalmış bize ne kürde ne olmuş ona bakarız...

4
46
yanıtYanıtla
antepli kürtkerker5846@hotmail.com:

vali iyi biri olabilir ama kürtlerin sorunuyla ilgili bi çözüm için çaba harcamamışsa umrumuzda değil.en iyi türk kürtlere hizmet eden türktür

2
45
yanıtYanıtla
antepli kürtgerekli46@hotmail.com:

kürtler kimin umurunda ki sen kürtler için ne yaptın kürdün delisi.

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim .

43
3
yanıtYanıtla
derikliderder4565@hotmail.com:

ölen bir kürt deli insanımız binlerce ölen türk validen daha üzücü gelir bize.deli günahsızdır peki ya vali ohooooooooo

1
40
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title