Haberler

Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki Uygulamalara Tepkiler - Koncuk

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İmza standı hakkında genel ve detay görüntü,-Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk basın açıklması, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki uygulamalara tepkiler- Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Müslümanlara yönelik uygulamaları protesto için imza kampanyası başlatıldı Dünya Türkistanlılar Derneği, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Müslümanlara yönelik uygulamaları protesto için imza kampanyası başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İmza standı hakkında genel ve detay görüntü,-Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk basın açıklması, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki uygulamalara tepkiler- Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Müslümanlara yönelik uygulamaları protesto için imza kampanyası başlatıldı Dünya Türkistanlılar Derneği, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Müslümanlara yönelik uygulamaları protesto için imza kampanyası başlattı. Kampanyaya Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da imza atarak destek verdi. Sıhhıye Abdi İpekçi Parkı'nda toplanan Dünya Türkistanlılar Derneği üyeleri ile bir grup vatandaş, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki uygulamaları ve Tayland'ın bu ülkeye sığınan Doğu Türkistanlıları Çin'e geri göndermesini protesto etti. Dünya Türkistanlılar Derneği, Çin'in bölgedeki uygulamalarına dikkat çekmek için imza kampanyası başlatırken, bölgede çekilmiş fotoğrafları sergiledi. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Doğu Türkistan'da geçen yıl başlatılan Müslümanlara oruç tutturmama zulmünün bu sene de devam ettirildiğini, zulümlerden kaçarak Tayland'a sığınan Uygur Türklerinin Çin'e iade edildiğini, bunlardan bazılarının kurşuna dizildiğini söyledi. Tayland'ın evrensel hukuk kurallarına aykırı olarak Uygur Türklerini geri gönderdiğini belirten Koncuk, Tayland hükümetini şiddetle kınadıklarını belirtti.Dünya Türkistanlılar Derneği Başkanı Abdullah Akyol da Doğu Türkistan'daki zulmün ifade edilecek düzeyden çıktığını belirterek, bütün Uygur Türklerine birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti İsmail Koncuk Uygur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title