Haberler

"Silah Zoruyla Tecavüz Etti"

Güncelleme:

Bursa'da evine gelen 4 çocuk babası polisi öldüren kadın hakim karşısına çıktı.

Bursa'da evine gelen 4 çocuk babası polis memuru Mikail K.yi (43) kendi tabancasıyla göğsünden vurarak öldürmekle suçlanan Ş.E.'nin (37) yargılanmasına başlandı.

"KOCAMI BAŞTAN ÇIKARDI"

İlk kez hakim karşısına çıkan Ş.E., Mikail K.'nin kendisine tecavüz edip tehdit yağdırdığını bu yüzden elini kana buladığını söyledi. Mikail K.'nin eşi S.K. ise "Hakim bey benim kocamı o baştan çıkardı" dedi.

Merkez Osmangazi İlçesi'nde geçen yıl kasım ayında meydana gelen olayda, Yavuz Selim Polis Merkezi'nde görev yapan Mikail K., duygusal ilişki yaşadıkları iddia edilen eşinden boşanıp Ş.E.'nin Osmangazi İlçesi'ndeki evine gitti.

Burada çıkan tartışma sonucu Ş.E., iddiaya göre tabancasını masa üzerine bırakan Mikail K.'yi kendi silahı ile göğsünden yaraladı. Hastaneye kaldırılan Mikail K. yaşamını yitirirken, olayın ardından polise teslim olan Ş.E. ise çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

"EVİMDE TECAVÜZ ETTİ"

Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adam öldürmek' suçundan ömürboyu hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ş.E.'nin yargılanmasına başlandı. Öldürdüğü polis memurunun kendisine defalarca tecavüz ettiğini söyleyen Ş.E., yaptığı savunmada şunları anlattı:

"Mikail K. bir yıl önce, borcumu ödemediğim için hakkımdaki yakalama kararı nedeniyle evime geldi. Ben de paranın eksik olan az bir miktarını tamamlayıp bir gün sonra yatıracağımı söyledim. Bir gün sonra paramı ödedim, bilgi vermek için polis merkezine gittim. İki gün sonra işyerime gelen Mikail, 'Evinizde çakmağımı unutmuşum' dedi. Akşama kadar oturdu. Gitmek bilmedi. Bende 'Çıkın' diyemediğim için kızımla bir üst kattaki evime onu davet ettim. Gece Karabük'te üniversite eğitimi gören oğlum telefon açıp, hastalığından dolayı Bursa'ya gelmek üzere yola çıktığını ve onu almamı bana söyledi. Ben de kızımı yalnız bırakmamak için, evimin yakınında bulunan evli olan diğer kızımın yanına gönderdim. Bunu fırsat bilen Mikail bana evde tecavüz etti. Susmam için tehditler yağdırdı, hatta tabancasının kabzası ile yüzüme vurdu. Korkmuştum. Gece oğlumu birlikte terminalden aldık. Aynı gece bizimle evimde kaldı. Hatta kendisinden rahatsız olan oğluma, 'Annen bizim için istihbarat elemanı olarak çalışıyor. Ben de onun can güvenliğini sağlıyorum' dedi.

"4 GÜN BOYUNCA EVİNE KAPATTI"

Mikail K.'nin kendisini istemediği halde istihbarat elemanı olarak kullandığını ve bir defasında karısı şehir dışında olduğu sırada zorla evine götürüp kapatarak 4 gün boyunca tecavüz ettiğini öne süren S.E. şöyle devam etti:

"Cinayetten bir kaç gün önce yine evime gelip bana saldırdı. Bende hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Olay akşamı aynı şekilde yine evime geldi. Masa üzerinde bıraktığı silahını alarak beni rahat bırakmasını aksi halde kendisini vuracağımı söyledim. Gülerek bana, 'Sen mi vuracaksın?' diye sorunca tabanca ateş aldı. Namusumu temizledim" şeklinde konuştu.

"BENİ EŞİMDEN AYIRMAYA ÇALIŞIYORDU"

Duruşmada ifade veren Mikail K.'nin eşi S.K. ise S.E.'nin yalan söylediğini öne sürerek şöyle dedi:

"Benim kocamı o baştan çıkartı. Mikail'in, kendisinin ev kirasını ve bazı faturalarını ödediğini biliyordum. Geçtiğimiz sevgililer gününde kocama mesaj attım. Mesaja o bakmış ve bana, 'Sevgilimle sevgililer gününü kutluyoruz' yazılı mesaj gönderdi. Sonra telefon açıp kocamın banyoda olduğunu söyledi. Ev adresini öğrendim. Konuşmak için yanına gittiğimde Ş.E. iki kızı ile beni dövdü."

S.K.'nin avukatı da, sanığın gerçekleri söylemediğini kaydederek, öldürülen Mikail K.'nin, S.E. ile daha önceden tatilde çekilen fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu.

Duruşma eksik evrakların beklenmesi için ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title