Haberler

Serhat Dershanesi'nden Ücretsiz Kurs

Güncelleme:

En hesaplı okul alışverişi Kayseri Park'tan yapılır.

Hesaplı okul alışverişinin Orta Anadolu'da ki adresi bu yıl da Kayseri Park oldu. 7-8-9 Eylül tarihlerinde 100 lira ve üzerinde alışveriş yapan tüm ziyaretçilerine kırtasiye malzemesinin yanı sıra t-shirt ve hediye çeki verecek olan Kayseri Park, Eylül ayı boyunca Renk Kart ile en fazla alışveriş yapan ziyaretçisine de çekilişsiz kurasız bir yıllık kurs hediye edecek

Okulların açılmasına sayılı günler kala Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hem ailelerin hem de öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak için yeni bir kampanya başlattı. 'En hesaplı okul alışverişi Kayseri Park'tan yapılır' adını taşıyan kampanyaya katılmak için 7-8-9 Eylül tarihlerinde Kayseri Park'ta bulunan mağaza ve kiosk'lardan 100 lira ve üzerinde alışveriş yapmak gerekiyor. Alışveriş sonrasında faturalarını danışma noktasına onaylatan ziyaretçiler, kampanyaya katılmış oluyorlar.

Alışveriş eden iki kere kazanacak

Kampanya hakkında bilgi veren Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, "Kampanya kapsamında; Akademi Kitap Kırtasiye'den boya setleri, Maxitoys'tan hediye çekleri, Boyner'den kırtasiye malzemeleri, Panço'dan t-shirtler, Converse'den kalemlikler ve Tiger marka okul çantaları hediye edilecek. Böylece, okul alışverişleri için Kayseri Park'ı tercih eden aileler; hem hesaplı bir alışveriş yaparak hem de birbirinden güzel hediyelerin sahibi olarak iki kere kazanacaklar" dedi.

Serhat Dershanesi'nden ücretsiz kurs

Eylül ayı içerisinde, Kayseri Park Renk Kart ile alışveriş yaparak en fazla puan biriktiren ziyaretçinin Serhat Dershaneleri'nden çekilişsiz kurasız 1 yıllık ücretsiz kurs hakkı kazanacağı bilgisini de veren Tolan; 2012- 2013 Eğitim - Öğretim dönemi içerisinde geçerli olacak ve kazanan ziyaretçinin arzu ettiği bir yakınına da hediye edebileceği kursun, Kayseri sınırları içerisinde yer alan her hangi bir Serhat Dershanesi şubesinden ücretsiz olarak sağlanacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title