Haberler

Sena'ya Kavuşmak İçin 5 Yıl Beklemişler

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, cinnet getiren Sami Ergu'nun öldürdüğü eşi Serap Ergu ve 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'nun cenazeleri gözyaşlarıyla yan yana toprağa verildi.

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, cinnet getiren Sami Ergu'nun öldürdüğü eşi Serap Ergu ve 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'nun cenazeleri gözyaşlarıyla yan yana toprağa verildi. Eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar eden Sami Ergu'nun cenazesi ise ayrı bir camide kılınan namazın ardında ayrı mezarlıkta toprağa verildi. Sami Ergü ile Serap Ergu'nun, çocuklarının uzun tedavi sürecinden sonra evliliklerinin 5'inci yılında dünyaya geldiği öğrenildi.

Çamdibi 5107 Sokak, 14 numarada dün yaşanan olayda, Sami Ergu'nun yakınları, aileden haber alamadığı için gittikleri evde, korkunç manzarayla karşılaştı. Evde, 36 yaşındaki Sami Ergu, 39 yaşındaki eşi Serap Ergu ve 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'nun cansız bedenleri bulundu. Kemalpaşa'da fabrikada çalışan Sami Ergu'nun, bir süredir psikolojik sorunlar da yaşadığı için bunalıma girdiği geçirdiği, evde cinnet anında önce Tepecek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olan eşi Serap Ergu'yu bıçakla öldürdüğü saptandı. Ergu'nun, ardından da 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'yu aynı oda içerisinde öldürüp canına kıydığı belirlendi. Son günlerde aşırı zayıfladığı için internet üzerinden araştırma yapan, yakınlarının ifadesine göre hasta olduğuna, virüs taşıdığına inanan Sami Ergu, psikolojik tedavi görmesine rağmen iyileşemedi. Ergu'nun intihar etmeden önce de, "Herkese hastalık bulaştırıyorum. Yapmak zorundaydım" şeklinde intihar notu yazdığı da ortaya çıkmıştı.

TÖRENLERİ AYRI YAPILDI

Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılan ailenin yaşamına dair çarpıcı ayrıntılar da ortaya çıktı. Birbirlerini çok seven Sami Ergu ile Serap Ergu'nun, kızları Sena'yı uzun tedavi sürecinden sonra evliliklerinin 5'inci yılında dünyaya getirdikleri öğrenildi. Cinayetten sonra aileler, cenaze törenlerini de ayrı yapma kararı aldı. Sami Ergu için Mersinli Merkez Cami'nde tören düzenlendi. Serap Ergu ve kızı Sena Ergu için de, Kandıra Yunus Emre Cami'nde cenaze töreni yapıldı. Cenazede taziyeleri kabul eden aile üyeleri, büyük üzüntü yaşadı. İkindi vakti kılınan namazdan sonra Sami Ergu, Altındağ Mezarlığı'nda, Serap Ergu ve kızı Sena Ergu'da Doğanlar Mezarlığı'nda, son yolculuğuna uğurlandı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çamdibi Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title