Haberler

Selin'den Lavanta Kokulu Kolonya

Güncelleme:

Selin, rahatlatıcı serinliği ile bayramların ayrılmaz bir parçası olan kolonyayı bu kez lavanta kokulu olarak beğeninize sunuyor.

Türkiye'de kolonya denince ilk akla gelen markalar arasında yer alan Selin, rahatlatıcı serinliği ile bayramların ayrılmaz bir parçası olan kolonyayı bu kez lavanta kokulu olarak beğeninize sunuyor. Kolonyada geçmişten gelen tecrübesini yeni geliştirdiği ürünlerle birleştiren Selin, Selin Lavanta Kolonyası'yla evinizin başköşesinde yerini alacak. Selin Lavanta Kolonyası ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkisiyle bayram ziyaretlerinizde keyifli sohbetlerinize eşlik edecek.

Bir asırlık tecrübeye dayanarak 1980'de üretilmeye başlayan Selin, geçmişten bugüne getirdiği geleneksel limon kokusuna alternatif olarak doğanın mucizesi lavanta çiçeğini kullandı. Selin'in Kurban Bayramı öncesinde piyasaya sürdüğü yeni lavanta kokulu kolonyası, limon kolonyasına alternatif arayanlar için cazip bir seçenek olacak.

Selin dünyasına son olarak eklenen Selin Lavanta Kolonyası, doğanın tazeleyici etkisini ve doğallığını evinize taşıyor. Lavantanın hoş kokusu ve stres giderici özelliği kolonya ile birleştiğinde kalıcı bir etki sağlıyor. Lavanta çiçeğinden üretilen Selin Lavanta Kolonyası sürüldüğü ilk andan itibaren verdiği ferahlatıcı etki ve tazelik hissiyle elinizden düşüremeyeceğiniz bir kolonya olacak. Lavanta çiçeğinin stresi azaltıcı etkisi ve kolonyanın tazelik hissiyle birleştiği Selin Lavanta Kolonyası hem sizin hem de sevdikleriniz için keyif verici bir etki yaratacak.

Selin Lavanta Kolonyası, yıllardır kullanılan artık simge haline gelmiş olan 200 ml cam şişede tüketici ile buluşacak.

Selin'in tazelik ve ferahlık dünyasını yansıtan yeni Selin Lavanta Kolonyası'nı Kurban Bayramı'nda sevdiklerinize ikram etmeyi ihmal etmeyin.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Türkiye Güncel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title