Haberler

Şehit Polis Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Diyarbakır'dan görev dönüşü Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde meydana gelen kazada şehit olan İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'nde görevli 27 yaşındaki polis memuru Gökmen Adıgüzel'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te gözyaşları arasında toprağa...

Diyarbakır'dan görev dönüşü Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde meydana gelen kazada şehit olan İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'nde görevli 27 yaşındaki polis memuru Gökmen Adıgüzel'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te gözyaşları arasında toprağa verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'nde görevli Gökmen Adıgüzel meslektaşları Recep Demirgil ve Bünyamin Atak, dün Diyarbakır'daki görevini tamamladıktan sonra İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı. Polis memuru Recep Demirgil yönetimindeki 34 UVA 98 plakalı otomobilin Malatya-Kayseri karayolunun 44'ncü kilometresinde kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu şehit olan 27 yaşındaki Gökmen Adıgüzel'in cenazesi, memleketi Gaziantep'e getirildi.

Bekar ve 8 çocuklu Adıgüzel ailesinin en büyük çocuğu olan şehit polis için Bahaeddin Nakıboğlu Camii'nde tören düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tonbul, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, şehit polisin ailesi, yakınları ve meslektaşları katıldı.

Şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzunda törenin yapılacağı caminin bahçesine getirildi. Cenazenin camiye getirilişi sırasında gözyaşı döken ve zaman zaman fenalaşan şehit polisin annesi Miyase Adıgüzel, kadın polisler tarafından teselli edildi. Şehit polisin babası Hanifi Adıgüzel ise başsağlığı dileyenlerin yanında ayakta durmakta güçlük çekti. Şehit polisin gözyaşı döken kardeşleri de polisler tarafından teselli edildi.

Yüzlerce kişinin katıldığı törende şehit polisin özgeçmişi okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınan şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzunda cenaze aracına konularak, götürüldüğü Yeşilkent Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Diyarbakır Gaziantep Kayseri Politika Güncel Haberler

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor? Köpek uyutma yöntemi nedir? En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor?
Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

title