Haberler

Rus Donanmasına Ait "Kazan-60" İsimli Kargo Gemisi Boş Olarak Geri Döndü

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Akdeniz'e gitmek üzere Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus donanmasına ait "Kazan-60" isimli kargo gemisi boş olarak geri döndü.

Rus donanmasına ait "Kazan-60" isimli kargo gemisi, 26 Şubat tarihinde Marmara'dan boğaza girerek Ege'ye doğru yol almış, geminin üst güvertesinde tente altında bulunan yüklerin askeri kamuflajla gizlendiği görülmüştü. Kamuflaj örtünün altında ise askeri araçlar olduğu iddia edilmişti. Rus askeri kargo gemisi boş olarak geri döndü.

ÇANAKKALE BOĞAZI'NDAN GEÇTİ

Rusya donanmasına ait "Kazan-60" adlı yardımcı kargo gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti.

2 TÜRK SAHİL GÜVENLİK GEMİSİ TAKİP ETTİ

İki Türk Sahil Güvenlik gemisinin oldukça yakın takibiyle Ege'den boğaza giren gemi, saat 16.15 sıralarında Çanakkale önlerine ulaştı. Sahil Güvenlik gemilerinin arasında oldukça ağır şekilde seyreden "Kazan-60", boğaz geçişini tamamlayarak Marmara'ya doğru yol aldı.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çanakkale Marmara Ege Politika Dünya Güncel Haberler

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

YKS yabancı dil sınavı (YDT) saat kaçta? YDT sınavı hangi tarihte, ne zaman yapılacak? AYT kaçta bitiyor? AYT sınavı kaçta biter, kaç dakika sonra çıkılır? 9 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Haziran dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor?
Rozetsiz ziyaret İYİ Parti'yi karıştırdı: Parti Akşener'i değil, Akşener partiyi bırakmış

Rozetsiz ziyaret İYİ Parti'yi karıştırdı: Parti Akşener'i değil, Akşener partiyi bırakmış

500

Yorumlar (34)

tc:

uzun adam el koysana gemiye yerse

18
17
yanıtYanıtla
sinan:

Senin gibi hainlerin attigi inza yuzunden kafirler geciyor boyle qma sonu geldi az kaldi

yanıt11
yanıt5
Samsunlı:

Ulan vatan haini RTE ı ağzına alırken ağzını yıka sonrada besmele çek

yanıt9
yanıt6
lion putin:

rusya türkiyeyi ablukaya alıyor hertarafına askeri yığınak yapıyor ve sonunda türkiyeyi vuracak

11
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SENDE SİLAH YAPTA SIRTIMIZDA TAŞIYALIM AMA KIM YAPACAK BİLİM SIFIR RUS BİLİMİN MERKEZİ BOŞUNA SÜPER GÜÇ DEMİYORLAR DÜNYA KORKUYOR

6
10
yanıtYanıtla
CCCSARSINTICCC:

İŞGALCİ NATO VİZEYİ KALDIRYORSA İŞGALCİ NATO EGE DE SAVAŞ GEMİLERİ AKDENİZDE RUS SAVAŞ GEMİLERİ UÇAKLARI VARSA BİLİNKİ İŞGALCİ NATO TÜRKİYEYE SAVAŞ AÇACAK VİZE DE ZENGİNLERİN SAVAŞTAN KAÇMALARI İÇİN YAPILMIŞ HAİNCE Bİ PLANDI ZENGİNLERİN ZİHNİYETLERİNE EL KOYACAKLAR

14
2
yanıtYanıtla
Hakem Deniz Mobil-IOS:

Ellerimizde kendi ülkemizin sonunu getiriyoruz pkk ya silahtır başka nolcak

7
6
yanıtYanıtla
CHP:

HADİ BAKALIM SAMSUNLU . . . . İNŞALLAH SEN HAKLISINDIR . . . . İNŞASLLAH

yanıt2
yanıt0
SARSINTI:

AKP VE YANDAŞ YALAKA MEDYASI ÜLKE GÜLLİK GÜLİSTANLIK ŞAMDA NAMAZ KILICAZ MUSUL KERKÜK BİZİM PALAVRALARIYLA MİLLETİ UYUTUYORLAR AKP ATALARIMIZIN CANLA KANLA ALDIĞI SEYMAN ŞAÜLH TÜRBEMİZİ DAHİ KORUYAMIYORKİ ŞAM A MUSUL A KERKÜĞÜ NASIL ALACAK GÜZELİM ÜLKEMİZİ KORYAMIYOR ŞUAN DA SINRILARMIZ HAVADAN KARADAN DENİZDEN DOĞUDAN BATIDAN KUZEYDEN GÜNEYDEN SARILMIŞ VAZİYETTE UYUMAYA DEVAM

9
4
yanıtYanıtla
memet:

Putin bir turktur, bu kadar yurek ancak bir turkte olabilir. Yasasin osmanli torunu Putin!

1
12
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title