Haberler

"Prof Dr. Ay Kutlu Doğum Programında"

Güncelleme:

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenleyecek.

9 Nisan Pazartesi akşam saat 20.00'de Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek programda Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof Dr Mehmet Emin Ay ile Ezgi Sanatçısı Savaş Talha Kaçar hemşehrilerimizle buluşacak.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz Muhammed'i anmak ve anlamak için düzenlenecek programda Kur'an tilaveti, şiirler, kasideler, semazen gösterileri yer alacak. Gül dağıtımı, gül lokumu ve çeşitli hediyeler vatandaşlara dağıtılacak.

Kutlu Doğum programında, ülkemizin yetiştirdiği değerli bilim adamlarından Pof Dr Mehmet Emin Ay, "Peygamberimiz ve Kardeşlik" konulu konferans sunacak. Programda ayrıca Gül Ahmedim isimli naatıyla hemşerilerimizin büyük beğenisini kazanan ezgi sanatçısı Savaş Talha Kaçar da sevilen kasidelerini seslendirecek.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Elazığ Teşkilatı olarak sosyal ve kültürel etkinliklerle insanlarımızın gönül ve duygu dünyalarına renk katmayı hedeflediklerini belirterek; "Sevgililer Sevgilisi Peygamberimizi anmak için düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programı 9 Nisan Pazartesi akşam saat 20.00'de Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Programda, ülkemizin yetiştirdiği değerli bilim adamı ve peygamberimiz için seslendirdiği Nat-ı Şeriflerle, milyonların sevgisini kazanan Prof Dr Mehmet Emin Ay konferansıyla bizleri aydınlatacak. Küresel dünyanın yaşadığı sıkıntılar içerisinde Sevgili Peygamberimizi yeniden anlamaya, O'nun verdiği evrensel mesajları yeniden değerlendirmeye ihtiyacımız var. Bizler, kardeşliğimizi daha da geliştirmek; birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek, farklılıklarımızı zenginlik olarak değerlendirip birbirimizle kenetlenmek durumundayız. Böylesi güzel günler de bu duygularımızı yaşamak için bir fırsattır. Elazığ Teşkilatı olarak 9 Nisan Pazartesi akşam saat 20.00'de Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonunda düzenleyeceğimiz programa tüm hemşerilerimizi davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uludağ Üniversitesi Ak Parti Emin Ay Elazığ Güncel Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Bakmadan Geçme

İspanya - Hırvatistan maçı CANLI izle! (EURO 2024) İspanya - Hırvatistan EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? #9917 Macaristan - İsviçre maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Macaristan - İsviçre maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? TRT 1 internetten neden izleyemiyorum, TRT 1 çöktü mü? #129300 Macaristan - İsviçre maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Macaristan - İsviçre maçı ne oldu? #9917 TRT 1 neden çekmiyor, TRT 1 sorun mu var? Macaristan - İsviçre maçı CANLI izle! (EURO 2024) Macaristan - İsviçre EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? MasterChef Soykan kimdir? İcardi'ye benzeyen MasterChef yarışmacısı kim? Yurtdışında bayram namazı saat kaçta kılınıyor? Almanya, Fransa, İngiltere...? Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? İl il bayram namazı saatleri belli oldu! Kurban Bayramı tebrik mesajları 2024! Kurban Bayramı Mesajları kısa ve öz 2024: Kısa ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları! Kurban Bayramı mesajları! Whatsapp, Facebook ve Instagram için Kurban Bayramı mesajları! En güzel ve anlamlı resimli Kurban Bayramı mesajları! Bayram mesajları kısa anlamlı, en güzel bayram mesajları neler 2024? Dualı, ayetli, resimli Kurban Bayramı mesajları, sözleri! Kurban Bayramı mesajları 2024: En güzel resimli bayram mesajları İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 15 Haziran Cumartesi İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title