Haberler

Polislere Yapılan Operasyonda Flaş Gelişme

Güncelleme:

'Yasa dışı' dinleme iddialarıyla ilgili soruşturmada serbest bırakılan 5 polis hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yasa dışı dinleme iddialarıyla ilgili yapılan soruşturma kapsamında 13'ü Tekirdağ, 4'ü Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olmak üzere 17 şüpheli polis gözaltına alınmıştı. Savcılık, sorguları tamamlanan şüphelilerden 8'ini serbest bırakırken, 5'i Tekirdağ, 4'ü ise Edirne Emniyet Müdürlüğü'nden olmak 9 polis ise tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgu işlemleri tamamlanan polislerden 9'u da serbest bırakılmıştı. Mahkeme polisler hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün karakola giderek imza atma tedbirlerinin uygulanmasına karar vermişti.

SAVCI, SERBEST BIRAKILMASINA İTİRAZ ETTİ

Soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcılarından Okan Özsoy, mahkemenin kararına itiraz ederek 9 polisin "Suçun niteliği ve yoğunluğu, mağdur ve müşteki sayısı ile beyanları ve tanık anlatımları" göz önüne alınarak tutuklanmasını istemişti.

MAHKEME, 5 POLİS HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Talebi değerlendiren İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Cevdet Özcan, aralarında eski istihbarat Şube Müdürü Özgür Nikbay ve eski Emniyet Müdürü Halil Hilal Seyfi'nin de aralarında bulunduğu 5 polis hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Edirne Emniyet Müdürlüğü Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

yüce onos Mobil-ANDROID:

güneydoğu gitmiş dert bu öylemi

20
3
yanıtYanıtla
zeki:

Yakalamayı bırakın direk asın. Bu ülkeyi bölmeyi çalışanı, çalanı çırpanı ne kadar bu ülkeye zarar veren varsa hepsini asın. Ama insanları kandırarak karalamayın lekelemeyin.

13
5
yanıtYanıtla
ali osman:

İŞ YOLSUZLUĞA GELİNCE TAKİP EDEN SAVCI YOK BU ÜLKEDE :)))

13
0
yanıtYanıtla
AKİLADAM:

CEZAYİR YOLUNA ÇIKMADAN TALİMAT VERMİŞTİR. . .

8
0
yanıtYanıtla
VaTaNdAs:

ulkenin butun problemleri bitmis gibi polislere el attilar ulke parcalanmis parcalanmamis bunlarin umrundami hepsi kendi cikarlarinin pesinde turk halkini dusunenmi var

6
0
yanıtYanıtla
yetkililerin isi zormobilWeb@haberler.com:

Polis gorevini kotuye kullandiysa daha onceki takip ettigi her dava dusmesi gerekir ve hapisler bosalir tecavuzculer dahi sokaga birakilir. Hangi suclu gercek suclu oldugunu nasil ogreneceksiniz polisleri gorevden almak kolay o polislerin gorevleri suresince yakaladiklari butun insanlarin dosyalari incelenmeli gercek hukuk budur ama siz polislerin yarisini sucladiniz simdi ne olacak

2
1
yanıtYanıtla
kenan:

ya bu nasıl ülke bir zaman askerleri suclu deyıp yakalıyorlardı sonra coğunu serbes bırakdılr şımdide polise döndüler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title