Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun Afyon Lisesi'ne gelişi,- Eroğlu'nun konuşması,- Eroğlu'nun sınıfta öğrencilerle konuşması,- Eroğlu'nun aklıllı tahtaya yazı yazması, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da: "Geçmişte tebeşir tozlarını yuta yuta okuduk. Çoğu kere kitap bulamazdık.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun Afyon Lisesi'ne gelişi,- Eroğlu'nun konuşması,- Eroğlu'nun sınıfta öğrencilerle konuşması,- Eroğlu'nun aklıllı tahtaya yazı yazması, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da: "Geçmişte tebeşir tozlarını yuta yuta okuduk. Çoğu kere kitap bulamazdık. Bir önceki sınıf öğrencilerinin, abilerin, ablaların kitaplarını alıp okuyorduk. Ama şu anda bütün Türkiye'de okullar açılınca kitaplar sıraların üzerine konuyor" Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, geçmişte tebeşir tozlarını yuta yuta okuduklarını belirterek, "Çoğu kere kitap bulamazdık. Bir önceki sınıf öğrencilerinin, abilerin, ablaların kitaplarını alıp okuyorduk. Ama şu anda bütün Türkiye'de okullar açılınca kitaplar sıraların üzerine konuyor" dedi.Eroğlu, mezun olduğu Afyon Lisesinde düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı açılışı programında yaptığı konuşmada, kendisinin de bu liseden mezun olduğunu, onun gururunu yaşadığını bildirdi.Öğrencilere, "Çok sayıda iş adamı, sanayici, Cumhurbaşkanları, Başbakanlar ve bakanlar yetiştirmiş bir okulda okuyorsunuz" diye seslenen Eroğlu, bu okulda büyük hatıraları olduğunu, okula ilk başladığı günde duyduğu heyecanı bugün de yaşadığını anlattı.Eroğlu, kendi döneminde derslere giren hocalardan bazılarının vefat ettiğini belirterek, "Onlara Allah rahmet eylesin. Afyon Lisesi bana üç şeyi öğretti. Bir; büyük düşünmeyi, ikincisi zamanımı çok iyi kullanmayı ve üçüncüsü çok çalışmayı öğretti. Bu bakımdan Afyon Lisesine, hocalarıma minnet ve şükran borçluyum. Sizlerden istirhamım çok büyük düşünün. Rotası olmayan geminin varacağı liman yoktur" diye konuştu.Hükümet olarak Milli Eğitim Bakanlığı bütçesini bakanlıklar içerisinde en büyük bütçe olarak hazırladıklarına dikkati çeken Eroğlu, şu ifadeleri kullandı."Hükümetimiz döneminde geçmişte Milli Eğitim'in bütçesi yaklaşık 6.5 milyar liraydı. Şimdi ne kadar biliyor musunuz? 100 milyar lirayı aştı. Geçmişte tebeşir tozlarını yuta yuta okuduk. Çoğu kere kitap bulamazdık. Bir önceki sınıf öğrencilerinin, abilerin, ablaların kitaplarını alıp okuyorduk. Ama şu anda bütün Türkiye'de okullar açılınca kitaplar sıraların üzerine konuyor."Konuşmaların ardından okuldaki bir sınıfa giren Bakan Eroğlu, öğrencilerin yanına oturarak dağıtımı yapılan ders kitaplarını öğrenciler ile birlikte inceledi.Eroğlu, matematik dersinde şampiyon olduğunu belirterek, en sevdiği dersin de matematik ve geometri olduğunu söyledi.Daha sonra okula yeni kurulan akıllı tahtaya yazı yazan Eroğlu, sonrasında ise öğrencilerle vedalaşarak okuldan ayrıldı.Törene, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın katıldı.Törenin ardından Çay ilçesinde giden Eroğlu, burada vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500

Yorumlar (1)

Toroslar ın sesi:

bende gördüm PLEVNE den çıkmam ve ölürüm TÜRKİYEM çalıyorlardı sadece çalıyorlardı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title