Haberler

Öğretmen, 9 Yaşındaki Öğrencisini Tüm Sınıfın Ortasında Tekme Tokat Dövdü

Güncelleme:

Manisa'daki ilkokulda öğretmen M.H.'nin dün öğrencisi 9 yaşındaki F.Ş.'yi sınıfın önünde tekme tokat dövdü. Manisa Milli Eğitim Müdürü, öğretmen hakkında inceleme başlattı.

Manisa'daki bir ilkokulda öğretmen M.H.'nin dün öğrencisi dokuz yaşındaki F.Ş.'yi sınıfın önünde tekme tokat dövdüğü öne sürüldü. Öğrencinin babası şikayetçi olurken, inceleme başlattıklarını söyleyen Manisa Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, raporlar doğrultusunda öğretmen hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

TÜM SINIFIN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVDÜ

Manisa'da dün yaşandığı öne sürülen olayda, sınıf arkadaşıyla tartışan üçüncü sınıf öğrencisi F.Ş.'nin, arkadaşının şikayetinin ardından öfkelenen öğretmeni tarafından tüm sınıfın gözü önünde tekme tokat dövüldüğü iddia edildi.

BABASI DERHAL HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Eve gelen çocuğunun yüzündeki darp izlerini gören baba Nuri Şahin, hemen hastaneye götürdü.

DARP RAPORU ALDI

Tedavi sonrası darp raporunu alan baba fabrika işçisi Nuri Şahin, başta polis olmak üzere yetkili kurumlara öğretmen hakkında şikayetçi oldu.



ÖĞRETMENİNE ŞİKAYET ETMİŞ

Bu duruma tepki gösteren Nuri Şahin, "Oğlum bir arkadaşıyla tartışmış. Çocukluk hali, bu tür şeyler olur. Oğlumun tartıştığı çocuk öğretmenine şikayet etmiş.

"SORGUSUZ SUALSİZ OĞLUMU DÖVMÜŞ"

Öğretmeni de sınıfa girer girmez sorgusuz sualsiz çocuğumu dövmeye başlamış. Darp raporu alarak gerekli mercilere şikayette bulundum. Karakola da şikayette bulundum. Milli Eğitim Bakanlığı da şikayette bulundum.

KARNE ALMAYA GELEMEDİ

Çocuğum bugün karne almaya da gelemedi. Psikolojisi bozuldu, evde yatıyor. Karne günü öncesinde bu yapılır mı? Çocuklar tartıştıysa ikisini de çağırırsın neden anlaşamadıklarını sorarsın. Dayak atılmaz. Çocuğun eli yüzü her yeri mosmor" dedi.

KONUYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Manisa Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını söyledi. Dernekbaş, raporlar doğrultusunda öğretmen hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Dernekbaş Nuri Şahin 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (72)

kamyoncu:

o öğretmenin azını burnunu kırmak lazım

40
18
yanıtYanıtla
YANLIŞ:

NE OLURSA OLSUN. ÖĞRETMENİN ÇOCUĞA VURMASINA HAK VERMEZ. . O ÇOCUĞUN İÇİNDEKİ KORKU ÖĞRETMENE HER BAKTIĞINDA AKLINA GELECEK. DERSİ BİLE ANLAMIYACAK ÇOCUK. . BİRAZ BÜYÜDÜĞÜNDE ÖĞRETMENLERE KİN BESLEMEYE BAŞLIYACAK. LİSEYE GİTTİĞİNDE ELİNE SİLAH GEÇERSE ÖĞRETMENİ VURACAK.

37
9
yanıtYanıtla
BURASI TÜRKİYE:

BU BABADA SALAKLIK. ŞİKAYET EDİNCE NE OLACAK. OKULDAN UZAKLAŞTIRMA FALAN FİLAN. . ÖĞRETMENİ GÖRDÜĞÜN ANDA KAFASINI KIRACAKSIN. BURASI TÜRKİYE ANLAMADINMI HALA. SANKİ AVRUPADA YAŞIYORUZDA HAKKINI ARIYOR. İYİ HALDEN ÖĞRETMENE ROZET TAKAR BİZİM ADALET SİSTEMİ.

27
16
yanıtYanıtla
GÖLGE:

Ben birinci sınısta öğretmenimden bir dayak yemiştim. Tabi arkadaşımda yedi :)Hala ismini unutmadım sağsa kulakları çınlasın öldüyse allah rahmet etsin. Güreşirken Sınıfın sobasını devirmiştik az kaldı okulu yakacaktık. Nazmi DEMİR öğretmenimbeni ve arkadaşımı sınıfın ortasında bir güzel benzetti. Valla eve gidip nereye söyleyecen evdende bir ton dayak yerdik ozaman. O zamanlarda eğitimcilere büyük saygı ve değer vardı. Evde bir çocuğunu zaptedemeyenler, öğretmenlere kafa tutuyorlar . Hey Allahım

39
3
yanıtYanıtla
tanju:

ORADA KAGIT GÖSTERECEGİNE GİT OĞLUNU O HALE GETİRENDEN HESAP SORR

24
14
yanıtYanıtla
yildiz:

ogretmen imam okulundan mezun galiba osmanli devrinde oldugu gini cocuklarin okula eti senin kemigi benim diye teslim edildiklerini saniyor hah hah hah hah hah

17
15
yanıtYanıtla
çocuğu deneme tahtası yapmış:

öğretmenin öldürülmesi lazım

3
28
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Benimde kardeşlerim öğrenci ama dokunanın kemiklerini kırarım kimsenin çocuğuna dokunamazsınız. Adamına denk gelmemişsin sen öğretmen umarım benim gibilere denk gelirsin. Yapmadığım şey değil

7
21
yanıtYanıtla
tanju:

hastanelik ederim benim oğlumu dövecek bu şekil onu varya oynatırım oynatırımmmmm

11
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BENBU ÖGRETMENİ DÖVERİM İŞTE

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title