Haberler

Öğrenciler Yararına Defile

Akdeniz Sosyal Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri yararına defile düzenlendi.

Akdeniz Sosyal Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri yararına defile düzenlendi.

Kumluca Belediyesi'nin destekleriyle Mavikent Mahallesi'ndeki bir otelde düzenlenen defilede, geçmişten bugüne kıyafetler sergilendi. Defilede en büyük ilgiyi Kumluca Belediyesi Kent Müzesinde sergilenen ve bir asırlık olduğu bildirilen üçetek gelinlik çekti.

Defilede öncesi konuşma yapan Akdeniz Sosyal Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Çiğdem Durdaş, bir yıl önce kurulan derneklerinin amacının ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlamak, onların daha güzel bir eğitim almalarına yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Eğitim adına çıktıkları yola devam edebilmeleri için desteğe ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Durdaş, "Amacımız, maddi imkanı olmadığı için eğitimini bırakan ya da eksik yapan hiç bir çocuğumuzun olmamasıdır. Başından bu yana bizi yalnız bırakmayan değerli dernek üyelerimiz ve dernek bağışçılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından iki ayrı giyim firması tarafından gelinlik ve abiye kıyafetlerden hazırlanan defile gerçekleştirildi. Defile sonunda ayrıca yöresel kına gecesi canlandırıldı.

Sponsor firmaların destekleriyle gerçekleştirilen defilede ne elde edilen gelirle, üniversite eğitimi gören ve maddi imkanı iyi olmayan öğrencilere burs verileceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Belediyesi Mavikent Akdeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title