Haberler

Nosab'ın Şampiyonu Ficosa Oldu

Güncelleme:

Bursa OSB Ali Osman Sönmez Spor Tesisleri'nde, NOSAB'da faaliyet gösteren 32 firmanın takımının kıyasıya mücadelesinin yaşandığı 11. NİLSİAD – NOSAB Halı Saha Futbol Turnuvası yapılan 3'üncülük ve şampiyonluk müsabakalarının ardından son buldu.

Nilüfer Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NİLSİAD) ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen NİLSİAD – NOSAB Halı Saha Futbol Turnuvası'nın 11'incisi final müsabakalarının ardından son buldu.

3'üncüyü penaltılar belirledi

Heyecanın dorukta yaşandığı final müsabakalarında, 3'üncülük müsabakası Tİ Otomotiv ve FKT Koltuk arasında oynandı. 2 – 2 berabere biten ve kazananın penaltılarla belirlendiği maçta, 3'üncülüğü Tİ Otomotiv kazandı.

Final maçı nefesleri kesti

Ficosa ve Orhan Otomotiv arasında oynanan final müsabakası ise büyük heyecana sahne oldu. Kıran kırana geçen maçta 1 – 1 biten ilk yarının ardından, Ficosa son dakikalarda gelen gol ile skoru 4 – 3 yaparak şampiyonluğa uzandı.

Final maçlarının ardından ödül törenine geçilerek, dereceye giren takımların yanı sıra, turnuvanın en iyi kalecisi, en skorer oyuncusu ve en centilmen takımları ile Futbol Turnuvası Düzenleme Komitesi ve turnuva hakemlerine ödül ve plaketleri NOSAB ve NİLSİAD Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.

Törende bir konuşma yapan NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abidin İzmirli, NOSAB'da faaliyet gösteren firmalar arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvasına ve kazananları tebriklerini ileterek, turnuvanın gelecek yıllarda aynı coşkuyla devam etmesini arzuladıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Futbol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title