Haberler

Nazilli Belediyespor Liderliği Sevdi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sahasında İnegölspor'u 1-0 yenerek üçte üç yapan Nazilli Belediyespor, 13 puanı paylaştığı Bandırmaspor'un önünde averajla liderlik koltuğunu korumanın sevincini yaşıyor.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sahasında İnegölspor'u 1-0 yenerek üçte üç yapan Nazilli Belediyespor, 13 puanı paylaştığı Bandırmaspor'un önünde averajla liderlik koltuğunu korumanın sevincini yaşıyor. Rakibin namağlup unvanını sonlandırıp fiyakasını bozan siyah beyazlılarda Basın Sözcüsü Erkan Erkoç, zirvenin kendilerine yakıştığını söyledi.

Mütevazı kadro kurduklarını belirten Erkoç, transfer döneminde tepkiler de almış olabileceklerini ifade ederek, "Gücümüzü ligde kanıtladık. İnegölspor gibi zorlu bir takıma ilk mağlubiyetini tattırdığımız için çok mutluyuz. Başarıyı sürdürmek için camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Bu üç puan tüm sevenlerimize bayram hediyesi olsun" dedi. - Nazilli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegölspor Nazilli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title