Haberler

Mustafakemalpaşa'da hizmet rekoru

Güncelleme:

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine yatırım yağıyor.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine yatırım yağıyor.

Dün ilçenin şehir içi ulaşımına nefes aldıracak olan Lalaşahin Paşa Köprüsü'nün açılışının yapıldığı Mustafakemalpaşa'da müjdeler peş peşe geldi. 20 Temmuz tarihinde 318 kilometre uzunluğundaki 50 milyon TL'lik dev içme suyu projesi için ilk kazma vurulacak. Yine Bursa'nın en büyük ve modern spor ve kültür merkezinin ikinci etap ihalesi 25 Haziran tarihinde yapılacak.

Verimli toprakları, doğal ve turistlik güzellikleri bilinmesine rağmen bir çok alanda hak ettiği sıçramayı gerçekleştiremeyen Mustafakemalpaşa'da Başkan Mehmet Kanar'ın göreve gelmesinin ardından hızlı bir dönüşüm yaşanıyor. Önceki dönem Başbakan Yardımcısı Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Milletvekili Mustafa Esgin'in önemli destekleri ile ilk olarak uzun süredir atıl duran ya da yarım kalan projeleri tamamlayan Başkanı Mehmet Kanar, bir yıl gibi kısa bir zaman zarfında ilçeye kazandırdığı projelerler önemli bir başarıya imza atıyor.

Mehmet Kanar'ın bir yıllık görev süresinde hayata geçirdiği projelerden bazıları ise şunlar:

"Türkiye'nin doğal güzelliği Suuçtu Şelalesi üzerinde hizmete giren Bursa'nın en modern sosyal tesisi Muradiye Sarnıç Sosyal Yaşam Merkezi. Binlerce insanın sel ve toprak kayma riskine son verecek olan ve aynı zamanda bölgeye yeni yeşil alan kazandıran sedde projesi,

Yalıntaş yolu, Akçapınar, Onaç yol bağlantı projesi. AŞ evi ve taziye evi, Psikolojik Destek ve Danışma Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Lalaşahin Mahallesi ilave pazar yeri." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Mehmet Kanar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title