Haberler

Muhtarlar Milas Kaymakamı ve Vali Tavlı ile Görüştü

Güncelleme:

Milas ilçesindeki mahalle muhtarları, Muğla Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti. Vali Tavlı, muhtarların ilçedeki termik santralle ilgili taleplerini dinledi ve provokasyonlara karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Milas ilçesindeki mahalle muhtarları, Muğla Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Muğla Valiliği 75. Yıl toplantı salonunda Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Ersoy Yılmaz ve ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Tavlı, muhtarların ilçedeki termik santralle ilgili taleplerini dinledi.

Tavlı, alandaki kararın yargı tarafından verildiğini ve kolluk güçlerinin de vatandaşın can ve mal güvenliğini mevzuat kapsamında sağladığını ifade etti.

Süreç boyunca çeşitli provokasyonlar sonucu kolluk kuvvetlerine yönelik tahrik edici, çirkin ve maksatlı saldırılara karşı gerekli adli ve idari çalışmaların ilgili kurumlar tarafından başlatıldığını belirten Tavlı, bölgede görevini ifa eden kamu çalışanlarına müdahalede bulunmaya davet edenlere ve provokasyon ortamı oluşturmaya yönelik söylem oluşturanlara rağmen, bugüne kadar duyarlı davranan bölge halkına teşekkürlerini sundu.

Tavlı, vatandaşları oluşabilecek provokasyonlara karşı dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti.

Toplantıda muhtarlar, Türkiye'nin ve Muğla'nın yeraltı ve yerüstü zenginliklerinin Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin menfaatleri doğrultusunda kullanılmasını istedi.

Muhtarlar ise köylü olmayan kişilerin köylerine gelip provokatif eylemlerde bulunmaya çalıştıklarını ama yöre sakinleri olarak buna müsaade etmeyeceklerini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Tavlı Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title