Haberler

Muhtar Uludağ: Altınözü Daha Önce Böyle Hizmet Görmedi

Güncelleme:

HATSU, "50 Yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi kapsamında Altınözü ilçesinde eskimiş hatlarda yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.


Yıllardır vatandaşların bakımsızlıktan dolayı paslanmış, kullanılamaz hale gelen borulardan su içtiğini ve bu duruma son vermek için proje kapsamında şebekelerin baştan sona yenilediğine dikkat çeken Genel Müdürlük, Altınözü'ne bağlı Erbaşı Mahallesi'nde 600 metrelik eski içmesuyu şebekesinin 63'lük borularla yenilendiğini bildirdi.

Mahalle sakinlerinin faaliyete geçirilen çalışma sayesinde daha hızlı ve sağlıklı suya kavuşacaklarının altını çizen HATSU İdaresi, il genelinde içmesuyu şebekesi eksik olan mahallelerinin problemlerinin giderilmesi için canla başla çalışmaya sürdüreceklerini kaydetti.

Faaliyete geçen "50 Yılın İçmesuyu Seferberliği" projesinin Yayladağı, Belen ve Samandağ ilçelerinde de hayata geçtiğini ve önemli mesafe kat edildiğini hatırlatan HATSU Genel Müdürlüğü, Erbaşı'nda yapılan çalışmada 2 kepçe ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.

Çalışmalar hakkında görüşlerini "HATSU Muhtarın Sesi" mikrofonlarına aktaran Erbaşı Mahalle Muhtarı Hayrettin Uludağ, HATSU tarafından yapılan altyapı çalışmalarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürlüğü ile çalışan ekiplere teşekkür ederek, "Daha önce bu hizmetleri alamadık. Yalnız mahalle olarak değil Altınözü olarak böyle bir hizmet alamadık. Daha önce mahallemizin genelinde su sıkıntısı çok oluyordu, ama şimdi su sıkıntımız giderildi" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Altınözü Uludağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title