Haberler

Muğla'da Kardan Kapanan Yollar Ulaşıma Açılıyor

Muğla'da kardan dolayı kapanan yollar ulaşıma açılıyor.

Muğla'da kardan dolayı kapanan yollar ulaşıma açılıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının yoğun olduğu Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerinde ulaşımın aksamaması için yoğun çaba harcadı. Bölge trafik ekipleri de ana güzergahlarda sürücüleri dikkatli olmaları ve araçlarında zincir bulundurmaları konusunda uyardı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, kentte kar yağışına belediye ekiplerinin anında müdahaleye başladığını söyledi. Ekiplerin 24 saat çalıştığını belirten Gürün, "Seydikemer ve Kavaklıdere ilçelerinde devam eden kar yağışı nedeniyle kapanan yolları ekiplerimiz anında müdahale ederek ulaşıma açıyor. Ekiplerimiz karla mücadelede 550 ton tuz ve 6 ton solüsyon kullandı." dedi.

Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin Burdur İl Özel İdaresi ile yürüttükleri ortak çalışmayla Seydikemer ilçesi, Söğütlüdere Mahallesi'nden Burdur sınırına kadar olan 15 kilometrelik yol hattında greyder, kepçe, kamyon, 3 İşçi ve 2 operatörle kardan kapanan yolların açılması için çalıştığını ifade etti. Burada yapılan çalışmada 45 ton tuz karışımı kullanıldığını anlatan Gürün, "Ayrıca Kavaklıdere merkez, Ortaköy, Nebiler, Kadıköy, Salkım, Çayboyu, Menteşe İlçesi'nde de Yılanlı, Kozağaç, Dağpınar, Kuyucak, Karacaören yollarında da karla mücadele çalışması yapıldı." diye konuştu.

Gürün, Muğla'nın farklı ilçelerinde halkın güneşin keyfin çıkardığını, yüksek kesimlerdeki ilçelerde ise kar keyfi yaşandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Kavaklıdere Seydikemer Gürün Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title