Haberler

Mickey Mouse Türkiye'de! Ünlü Çizgi Filmin Yeni Bölümü Ülkemizde Geçiyor

Güncelleme:

Walt Disney'in ünlü çizgi film karakteri Mickey Mouse'un uzun yıllar sonra çekilen yeni bölümlerinden biri, İstanbul'da geçiyor.

1928'de Walt Disney tarafından yaratılan Mickey Mouse belki de en meşhur çizgi film karakteri. Ünü ABD'yi aşıp tüm dünyaya yayılmış durumda.

ÜLKELER SERİSİ

1928'de Walt Disney tarafından yaratılan bu sevimli farenin maceraları on yıllardır ekranları süslemeye devam ediyor. Çocuklar kadar yetişkinlerin de bilip sevdiği Mickey Mouse bir süredir yeni bölümleriyle ekranlarda. Uzun bir aradan sonra yeniden çekilmeye başlayan dizi ülkeler serisi yaptığı son bölümlerinden birini de Türkiye'ye ayırdı.

BÖLÜMÜN ADI "TÜRK LOKUMU"

Boğaz Köprüsü'nden Kapalı Çarşı'ya kadar pek çok ünlü mekanda geçen 3 buçuk dakikalık bölüm, YouTube'da yayınlandı. Bölümün adı ise Turkish Delight.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Sinema Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Ebru Seker:

Allah bilir yozlasma icin ne cesit subminal mesajlarla dolduracaklar filmi... Klasik disney pisligi iste... Deveye binen insanlar, fes takan kisiler, kara carsafli kadinlar, dort kadinli adamlar... Ve arka planes subminal mesajlar... Hadi iyi seyirler...

4
4
yanıtYanıtla
Ebru Seker:

Ama senin beynin var, hem de kokusmus iki kilo et yigini seklinde olmali ki bu sekilde ucuz ustune sineklerin konup kalktigi ufak bir cumleyi dahi yanlis yazarak kendince tepki gosteriyorsun. Yazikkk. Tam bir mongosun. Lutfen ailene soyle, tabii cahil olmayan bir ailen ve seni sevenlerin varsa, zeka ozurlulerin okuluna kaydettirsinler seni. Bu sekilde sadece tukurulursun lap lap.

yanıt1
yanıt0
böyle reklam lazım değil:

türkiş kebap lokum fes yallah tazyik

3
3
yanıtYanıtla
Afiyet olsun!:

adamlar bizi 100 yıl geriden takip ediyolar

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title