Haberler

MHP'li Uzunırmak: Bayrağın Dalgalanmadığı Yerde Ne Kömür Dağıtabilirsiniz, Ne de Yardım Paketi

-Aydın'da başlattığı, "Bayraksız köy kalmayacak" kampanyasını sürdüren MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak, "Bayrağımızın dalgalanmadığı yerde ne kömür dağıtabilirsiniz, ne de yardım paketi dağıtabilirsiniz" dedi.

- Aydın'da başlattığı, "Bayraksız köy kalmayacak" kampanyasını sürdüren MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak, "Bayrağımızın dalgalanmadığı yerde ne kömür dağıtabilirsiniz, ne de yardım paketi dağıtabilirsiniz" dedi.

TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Uzunırmak'ın Aydın'da başlattığı, "Bayraksız köy kalmayacak" kampanyası sürüyor. Uzunırmak'ın Yenipazar ilçesine bağlı Hacıköseler köyünde 30 Ağustos'ta, binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen Antep Fıstığı Festivali'nde, Türk Bayrağı olmadığını fark etmesiyle başlattığı, "Aydın'da bayraksız köy kalmayacak" projesi kapsamında, Aydın'daki tüm köylere dikilmek üzere, köylerin nüfuslarına ve coğrafik konumlarına göre değişen çeşitli ebatlarda 489 adet metal bayrak direğin dikimi sürüyor. Kampanya çerçevesinde Bozdoğan'ın Yenice köyüne dikilen direğin gönderine, törenle Türk bayrağı çekildi. Köy meydanındaki törene, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Sezai Konakçı, Yenice Köyü Muhtarı Emin Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-"ŞANLI BAYRAĞIMIZIN DALGALANMADIĞI YERDE, NE KÖMÜR DAĞITABİLİRSİNİZ, NE DE YARDIM PAKETİ"-

Uzunırmak, bayrak çekme merasiminin ardından yaptığı konuşmada, 4 yıldır köylüyü ve muhtarları aklına getirmeyen bazı yöneticilerin, seçim yaklaşınca, kömür ve yardım paketleri göndermeye başladığını anımsatarak, "Biz seçimlerden çok önce, ülkemizde bayrağımızı dalgalandırmadığımız köy bırakmayacağımızı söyledik. Seçimlerden sonra da bu devam edecek. Şanlı bayrağımızın dalgalanmadığı yerde, ne kömür dağıtabilirsiniz, ne de yardım paketi dağıtabilirsiniz" dedi.

-"HEDEFİMİZ SEÇİMLER DEĞİL GELECEK NESİLLER"-

Hedeflerinin seçimler değil, nesiller olduğunu vurgulayan Uzunırmak, şunları kaydetti:

"En birinci sahip çıkmamız gereken meselemiz ülkemizin bayrağı, bağımsızlığımız ve ülkemizin topraklarını böldürmemek. Dolayısıyla biz, gelecek seçimler için değil, gelecek nesilleri öngören ve gelecek nesiller için çalışan bir siyasi partiyiz. Onun için bu şuur içinde bütün kardeşlerimize ben bayrağımızı emanet ediyorum. Muhtarımızın şahsında köyümüzün ihtiyar heyetine köylümüze bayrağımız inşallah dalgalandığı sürece biz kömürü de buluruz Allah'ın izniyle, türkülerimizi de söyleriz ve refahı da, mutluluğu da yakalarız inşallah.

-"KÖMÜRLE, PAKETLE YEREL SEÇİMLERDE HALKIN İRADESİNİ İPOTEK ALTINA ALMAYA ÇALIŞANLAR CEZALANDIRILACAK"-

Konuşmasında, "Tekrar söylüyorum demokrasilerde sandık vazgeçilmezdir, olmazsa olmazdır ama sandık kimin yöneteceğine karar verir. Nasıl yönetileceğine hukuk karar verir" ifadelerine yer veren Uzunırmak şöyle devam etti:

"Yanlış çağrışımlardan, yanlış anlaşılmalardan, her şey den öteye halkın iradesi, milletin iradesi sandıktır. Doğrudur, sandık kimin yöneteceğine karar verir ama nasıl yönetileceğine hukuk karar verir. Teamüller, gelenekler karar verir. "Ben sandıktan çıktım' diye hukuku hiçe sayan, teamülleri hiçe sayan bir yönetim tarzı, demokrasi olamaz. Tekrar söylüyorum demokrasilerde sandık vaz geçilmezdir, olmazsa olmazdır ama sandık kimin yöneteceğine karar verir. Nasıl yönetileceğine hukuk karar verir. Eğer, "ben her türlü meşru, gayri meşru sandıktan çıktım, çıktığıma göre icraatımı yaparım halk beni sandıkta sınar, sandıkta cezalandırır' derseniz, o zaman sandık demokratik aracı olmaktan çıkar, sandıklar halk mahkemesine dönüşür. Oysaki sandık, kimin yöneteceğine karar vermek için bir yoklamadır. Nasıl yönetileceğine hukuk karar verir. Olup biten her şey vatandaşımızın gözleri önünde cereyan ediyor, cehalet, kasıt, artık katlanılamaz duruma doğru gidiyor. İnşallah 30 Mart her açıdan hem yerel yönetimde haksız adaletsiz bir şekilde vatandaşın bütün vergilerini, paylarını olmadık icraatlar içerisinde AYBA çalışanları, Kuşadası'ndan Bozdoğan'a, Karacasu'ya varıncaya kadar hafta da 100 bin gazete bastırıp yalan haberlerle, kömürle, paketle başka bir şeyle yerel seçimlerde halkın iradesini ipotek altına almaya çalışanlar da cezalandırılacak. Ve genel manada da artık Türkiye'de adalet, hukuka güvensizliğin kaynağı olmuş olan yürütme de cezalandırılacaktır."

Kaynak: ANKA / Güncel

Ali Uzunırmak Yenipazar Bozdoğan Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title