Haberler

Mersin, Türkiye-Litvanya basketbol maçına hazırlanıyor

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i, A Milli Kadın Basketbol Takımının 17 Kasım Pazar günü Mersin'de oynayacağı Türkiye-Litvanya basketbol maçına davet ederek destek istedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i, A Milli Kadın Basketbol Takımının 17 Kasım Pazar günü Mersin'de oynayacağı Türkiye- Litvanya basketbol maçına davet ederek destek istedi. Maç için her türlü desteği vereceklerini belirten Seçer, Mersinlilerin tek yürek halinde milli takıma destek vermelerini istedi.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2021 FIBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda Litvanya'yı Mersin'de ağırlayacak. Karşılaşma, 17 Kasım Pazar günü 17.30'da Servet Tazegül Spor Salonunda gerçekleşecek.

TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Türkiye-Litvanya basketbol karşılaşması öncesi Mersin'e gelerek, Başkan Seçer'i makamında ziyaret etti. Ziyarete, TBF Kadın Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Antalyalı, TBF Milli Takımlar Basketbol Takım İdarecisi Orhan Demirel ve Çukurova Basketbol Genel Menajeri Volkan Torun da katıldı.

Ziyarette Başkan Seçer'den maçla ilgili destek isteyen Yıldırım, Seçer'i maça da davet etti.

Başkan Seçer de maçın duyurulması ve karşılaşmaya ulaşımın sağlanması konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, tüm Mersinlileri maça davet etti. Mersinlilerin, karşılaşmayı izlemeye giderek tek yürek halinde milli takıma destek vermelerini isteyen Seçer, kendisinin de destek için tribünde yerini alacağını aktardı.

Karşılaşmanın tanıtılması için billboard desteği ve dezavantajlı bireylerin, özellikle kadınların karşılaşmaya ulaşımının sağlanması noktasında milli takıma her türlü desteği vereceklerini vurgulayan Seçer, ayrıca maç öncesi ve sonrası Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ambulansın, oluşabilecek olumsuz durumlara karşı alanda bekletileceğini söyledi.

Ziyarette, Milli Takımlar Direktörü Yıldırım, Başkan Seçer'e 33 numaralı milli takım formasını hediye ederken, spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

basketbol Litvanya Türkiye Mersin Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title