Haberler

Mersin'de jandarma ekiplerinden helikopter destekli trafik denetimi

Güncelleme:

Mersin'de jandarma ekipleri, Kurban Bayramı tatili süresince helikopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde 986 araç kontrol edilirken, 11 araç sürücüsüne toplam 11 bin 469 TL idari para cezası uygulandı.

Mersin'de jandarma ekiplerinden helikopter destekli trafik deneti

MERSİN - Mersin'de jandarma ekiplerince Kurban Bayramında helikopter ile havadan trafik denetimi yapıldı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı tatili süresince trafik kazalarının en aza indirilmesi, can ve mal kayıplarının önlenmesi, sağlıklı ve huzurlu seyahatin sağlanması amacıyla trafik jandarması ekiplerince, trafik yoğunluğunun yaşandığı karayollarında helikopter ile havadan trafik denetimi yapıldı. Havadan denetim yapan ekipler, kural ihlali yapan sürücüleri telsiz ile yer kontrol noktasında bekleyen ekiplere bildirdi. Kontrol noktasında durdurulan sürücülere cezai işlem uygulandı.

1 helikopter, 12 trafik jandarması ve 12 asayiş timinin katıldığı denetimlerde, 986 araç kontrol edilirken, kural ihlali yapan 11 araç sürücüsüne toplam 11 bin 469 TL idari para cezası uyguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Helikopter Jandarma Kurban Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title