Haberler

Menderes, Zorlu ve Polatkan dualarla anıldı

Demokrat Parti (DP) Balıkesir İl Başkanlığı, şehit Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edilişlerinin 58. yılı münasebetiyle pilav hayrı yaptı.

Demokrat Parti (DP) Balıkesir İl Başkanlığı, şehit Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edilişlerinin 58. yılı münasebetiyle pilav hayrı yaptı.

DP Balıkesir İl Başkanlığında düzenlenen anma töreni Kuran-ı kerim okunmasıyla başladı. Yapılan duaların ardından konuşan DP Genel İdare Kurulu Üyesi Haydar Altındağ, "Bugün Türk milletinin keder günüdür, ağlama ve gözyaşı günüdür. Sadece katledilmiş olan bu 3 devlet büyüğümüzün şahsından ziyade, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin demokratik hayatına, demokrasisine kast edilen bu hareket, sadece Demokrat Parlililerin değil, bütün insanlar için bir elem gündür. Bir facia günüdür. Rahmetli Menderes, 62 yıllık fırtınalı bir hayat yaşadı. Menderes ve arkadaşları, toprağın dilini konuşan, insanların ihtiyaçlarını keşfeden ve onlara korkusuzca çare üreten insanlardır. Bu 62 yıllık fırtınalı hayat, İmralı adasında bir celladın elindeki yağlı ilmeğin ucunda son buldu. Menderes ve arkadaşları kır atı memleket ve vatandaşlar için hiç tökezletmeden yürüttüler" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Polatkan Demokrat Parti Balıkesir Menderes Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
title