Haberler

Masal Masal İçinde

Yaşayan Müze, Beypazarı'na gidenlerin en çok etkilendiği yerlerden biri olmayı sürdürüyor.

Yarıyıl tatilinin yaklaştığı bugünlerde tatil programları yapılmaya başlandı. Tatil planı yapanlar için Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı en güzel seçeneklerden biri olarak akla geliyor.

Ne maval ne martaval işitilmedik bir masal bu

Yaşayan Müze, kültürel mirasını gelecek kuşaklara eğitici ve eğlenceli bir şekilde aktarmak için masalların kapısını tıklatıyor. Müze, ziyaretçilerine "masallar da canlanırmış" dedirten bir etkinlik hazırlandı. Bu etkinlikle masallar kitapların tozlu sayfalarının arasından çıkıp müze ortamında ete kemiğe bürünüyor.

Yediden yetmişe herkes tarafından ilgi gören "Masal Masal İçinde Masal Yaşayan Müze İçinde" etkinliği yarıyıl tatili boyunca da her gün saat 9.00 – 18.00 arasında sergilenmeye devam edecek. Yoğun ilgi uyandıran "Masal Masal İçinde Masal Yaşayan Müze İçinde" etkinliğinin hatırası olarak isteyenler masal kahramanlarının oyuncaklarını Yaşayan Müzenin ahşap oyuncakçısı Ali Ağabey ile birlikte yapabilecek. Yaşayan Müze, kurulduğu günden bugüne birçok etkinlik ve sergi düzenledi. "Gelin Kınan Kutlu Olsun", "Ihlamur Baskı Desenlerinde Kaybolmak", "Osmanlı Döneminde İlan-ı Aşklar" ise bunlardan sadece birkaçı. Yaşayan Müze, tatilin sevincini ve etkinliğin heyecanını herkesle paylaşmak için ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beypazarı Güncel Haberler

Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title