Haberler

Marmaris Masterler Aliağa Masterler 4 -3

Güncelleme:

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Ege Grubu'nun güçlü takımlarından Aliağa, Marmaris deplasmanından puansız döndü.

Geçen hafta komşu Foça'yı farklı mağlup eden Aliağa'lılar üç gol attıkları maçta 4-3'lük skorla mağlup olmaktan kurtulamadılar.

Maç 23 Aralık 2017 Cumartesi Günü Saat 13.00'te Marmaris Şehir Stadı'nda oynandı. Ev sahibi takım hat trick yapan Erkan Gökbulak'ın golleriyle 3-1'i yakalamasına rağmen farkı koruyamadı ve devreyi 3-3'lük beraberlikle kapadı. Aliağa'nın golleri Gürsel (2) ve Uğur'dan geldi.

İkinci yarı daha da zevkli ve çekişmeli bir oyuna sahne oldu. Gol çabalarından sonuca giden Marmaris Masterler ve hem kendisinin hem takımının dördüncü sayısını yapan maçın yıldızı Erkan Gökbulak'tı. 4-3

Aliağa'nın gol umutlarını tüketen isimlerden biride gününde olan Marmaris kalecisi Ercan Güneştutar'dı. Bol gollü maçın sonrasında konuk Aliağa güzel oyunu için kutlanarak dostça uğurlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmaris Aliağa Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title