Haberler

Büyükşehir Belediyesinden yol bakım ve asfalt çalışması

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin 18 ayda 13 ilçede toplam 2 bin 353 kilometre yol bakım, onarım ve asfalt çalışması yaptığı bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin 18 ayda 13 ilçede toplam 2 bin 353 kilometre yol bakım, onarım ve asfalt çalışması yaptığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı faaliyet raporlarına göre 1 Nisan 2019 ile 15 Ekim 2020 arasında yapılan yol bakım, onarım ve asfalt serim işlemlerinin ilçelere göre rakamları açıklandı.

Ekiplerin, 18 ayda 13 ilçede toplam 2 bin 353 kilometre yol bakım, onarım ve asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer veriler Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şunları kaydetti:

"21. yüzyıl Malatya'sında asfaltsız mahalle yolu kalmayacak. Hizmeti hangi görüşten olursa olsun bütün ilçelerimize sokak sokak, mahalle mahalle ayrım yapmadan götüreceğiz. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle kırsalda bir sonraki yatırım yılına alınan bazı mahallelerimizi bu yıl kapsamına dahil ederek vatandaşlarımızı hizmetle buluşturdular. Aynı şekilde birçok ilçemizde kanalizasyon, altyapı ve yenileme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımıza aynı hız ve kararlılıkla devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

1 Nisan Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500

Yorumlar (1)

Gökhan şahin:

Malatya büyükşehir belediyesi çalışıyor, Allah ı var hakkını vermek lazım, alacaktırda, fakat battalgazi belediyesinden gittiği için kendisine kızgınız.çünkü yerine kalan ekip başına buyruk, asfalt yapmadıkları yolu 2017 de asfalt yaptıklarını söyleyecek kadarda ileri boyutta. Yahu ben burda oturuyorum ayağım asfalta bassa haberim olmazmı diyorum ( asfalt şefi mustafa toma ya ) gelde göster yaptığın asfaltı sahada diyorum, ben dün oradaydım çok iyi biliyorum yapıldı artık maski asfaltı bozduğu için maski yapacak diyor. Yapaydında bozaydılar, nasıl inandırmışsa kendini yolu asfalt ettiğini sanıyor. Buna dur diyecek bi sorumlu bir yetkilide yok belediyede. Allah herkese gönlüne göre versin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title