Haberler

Maden İşçilerini Taşıyan Midibüs Devrildi: 5 Yaralı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, maden işçilerini taşıyan midibüsün buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 işçi yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, maden işçilerini taşıyan midibüsün buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 işçi yaralandı. Tuzlama aracı da aynı yerde kayarak devrilen midibüse çarptı. Kara saplanan bir minibüsü ise vatandaşlar halatla çekerek kurtardı.

Kaza, sabah saatlerinde Ereğli'nin Kandilli Beldesi yolunda meydana geldi. Özel bir şirketin maden ocağında çalışan işçileri Kandilli'deki işyerlerine götüren 28 yaşındaki Hamit Akyüz yönetimindeki 67 M 8531 plakalı midibüs, viraja girerken buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, maden işçilerinden 27 yaşındaki Ufuk Atışman, 25 yaşındaki İbrahim Ergün, 35 yaşındaki İzahar Önalan, 34 yaşındaki Özgür Şahin ve 36 yaşındaki İlker Kalfa yaralandı. Ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kazanın hemen ardından yolda tuzlama çalışması yapmak üzere gelen 49 yaşındaki Ergin Yalçın yönetimindeki Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait kamyonet de buzda kayarak devrilen midibüse çarptı. Kazada maddi hasar oluştu.

Aynı yolda başka bir virajda da yine buzlanma nedeniyle bir minibüs yoldan çıktı. Ön tarafı kara saplanan Atilla Saral yönetimindeki 34 AV 6403 plakalı minibüs, çevredekiler tarafından arkasına bağlanan halatlarla çekilerek kurtarıldı. Buzlanma nedeniyle sürücülerin zor anlar yaşadığı yolda tuzlama çalışması yapılmasının ardından ulaşım rahatladı. - Zonguldak / Ereğli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kandilli Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title