Haberler

Lübnan'da Uluslararası Kayak Şampiyonası Başladı

Lübnan'da 14 ülkeden çok sayıda sporcunun katıldığı Uluslararası Kayak Şampiyonası, düzenlenen törenle başladı."Avusturya, Pakistan, Slovakya" gibi ülkelerin de aralarında yer aldığı 14 ülkeden sporcuların yarışacağı ve Kefer Dibyan bölgesindeki...

Lübnan'da 14 ülkeden çok sayıda sporcunun katıldığı Uluslararası Kayak Şampiyonası, düzenlenen törenle başladı.

" Avusturya, Pakistan, Slovakya" gibi ülkelerin de aralarında yer aldığı 14 ülkeden sporcuların yarışacağı ve Kefer Dibyan bölgesindeki Lübnan Dağı eteklerinde yapılacak Uluslararası Kayak Şampiyonası'nın açılış törenine, askeri yetkililer, belediye başkanları ve kayak sporu sevenleri katıldı.

Lübnan Kayak Federasyonu Başkanı Şerbil Selame, AA muhabirine, şampiyonaya 14 ülkenin katılmasını, yarışmalardaki heyecanı ve rekabeti artırması bakımından atletik yeteneklerin sergilenmesi için iyi bir fırsat olarak değerlendirdi.

Uluslararası Kayak Şampiyonası'nı düzenlemek için federasyonun birçok mali sıkıntıyı omuzladığını belirten Selame, Lübnan'ın, Asya ve Avrupa'da düzenlenen şampiyonalara katılmak için her zaman bu tür organizasyonları yerine getirebilecek donanımda olmasını arzu ettiğini dile getirdi.

İki gün sürecek şampiyonaya katılan sporcular, Lübnan Ordusu Bando Takımı'nın çaldığı müzik eşliğinde geçit töreni düzenledi.

Muhabir: Hamza Tekin / Ömer Faruk Şimşek / Mekki Arvas

Yayıncı: Tarkan Demir - BEYRUT

Kaynak: AA / Güncel

Avusturya Slovakya Pakistan Lübnan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title