Haberler

Kutso Dış Ticaret Çalışma Grubu'ndan Rektör Gören'e Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Dış Ticaret Çalışma Grubu üyeleriyle bir araya geldi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Dış Ticaret Çalışma Grubu üyeleriyle bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeye, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç, Uzman Mustafa Çalı ile Aragonit Yapı Kimyasalları Genel Müdür Yardımcısı Umut Eskioğlu ve Ceviz Yazılım Limitet Şirketinden yazılımcı Ahmet Özrenk katıldı. Ziyarette, KUTSO Dış Ticaret Çalışma Grubu'nun Kütahya'daki firmaların dış ticaret ve özellikle ihracata teşvik edilmeleri ve ihracatla ilgili özellikle küçük ölçekli işletmelerin endişe ve çekincelerinin giderilmesi amacıyla kurulduğuna vurgu yapıldı. Ayrıca Çalışma Grubunda, ihracat konusunda tecrübeli firma yetkililerinin bilgi birikimlerinin ihracat potansiyelini kullanmak isteyen firma yetkilileriyle paylaşıldığı, fuar ve ikili iş görüşmeleri gibi yurt dışı faaliyetlerinin yanı sıra üyelerle yapılan toplantılarda ihracat konusunda eğitim ve seminerler düzenlendiği bilgisi verildi.

Rektör Remzi Gören, yapılacak çalışmalarla üniversite-sanayi iş birliği ve diyaloğunun artırıldığı takdirde Kütahya'ya daha fazla katkı verilebileceğinin altını çizerek grubun faaliyetlerini takdirle karşıladığını ifade etti. Gören, ayrıca DPÜ öğrencilerinin Kütahya sanayisi için önemli bir iş gücü potansiyeli olduğu ve sanayinin öncelikleri arasında yer aldığı da iş insanları tarafından dile getirildiğini hatırlattı.

Görüşmenin sonunda Gören, ziyaretlerinden dolayı KUTSO Dış Ticaret Çalışma Grubu üyelerine teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title