Haberler

Kulüpler Şampiyonası'nda İlk Gün İstanbul Damgası

Güncelleme:

Düzce'de devam eden Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü iki altın bir bronz madalya ile ilk günü zirvede tamamladı.

Düzce Kalıcı Konutlar Spor Salonu'nda düzenlenen ve Türkiye Karate Federasyonu'nun yıl içerisinde düzenlediği en büyük takım şampiyonası olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nda ilk gün tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü iki altın madalya ile ilk günü zirvede tamamladı.

19-21 Mayıs tarihleri arasında Düzce'de düzenlenen şampiyonanın ilk gününde büyük erkek takım kata, büyük bayan takım kata ve büyük erkek takım kumite müsabakaları yapıldı. 40 ilden 221 kulübün dereceye girmek için yarıştığı organizasyonda 1294 sporcu kürsüye çıkabilmek için büyük mücadele verdi.

Büyük erkek takım katada İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü adına tatamiye çıkan Ali Sofuoğlu, Fatih Sadullah Selman ve Gökay İlgezdi, Ankara temsilcisi Ayyıldız Spor Kulübü ile finalde karşılaştı. Final mücadelesinde Hüseyin Can Tenşi, Muhammed Abdullatif ve Yusuf Can'dan oluşan Ankara ekibinin kata bunkai yapmaması nedeniyle diskalifiye olması İstanbul ekibini zirveye çıkardı.

Büyük bayan takım katada ise altın madalya ve kupa bir başka İstanbul ekibi Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü'nün oldu. Finalde Trabzon Belediye Spor ile karşılaşan Bigem Giroğlu, Beyzanur Ay, Emine Korkutmuş ekibi, gösterdikleri performans sonucu galibiyete ulaşmayı başardı.

İlk gün iki İstanbul kulübünün mücadelesine sahne olan büyük erkekler takım kumite finalinde İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü mutlu sona ulaştı. Kadrosunda Avrupa Şampiyonu Uğur Aktaş, Avrupa ikincisi Aykut Kaya, Erman Eltemur gibi önemli isimleri barındıran Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, finalde karşılaştığı İstanbul Ticaret Odası Spor Kulübü'nü Rıdvan Kaptan, Uğur Aktaş ve Aykut Kaya'nın galibiyetleriyle mağlup ederek altına uzandı.

Organizasyonda ikinci gün büyük bayan takım kumite müsabakaları ile başladı. Akşam seansında ise ümit-genç bayan takım kata, ümit-genç erkek takım kata ve ümit-genç bayan takım kumite müsabakaları yapılacak. Bugün dört kategoride madalya ve kupa sahiplerini bulacak.

Şampiyonanın açılış töreni finaller öncesi 18.00'da yapılacak ardından final maçları başlayacak.

İlk Gün Alınan Sonuçlar Şöyle:

Büyük Erkek Takım Kumite

1- İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (İstanbul)

2- İstanbul Ticaret Odası Spor Kulübü (İstanbul)

3- Kamikaze Karate İhtisas Spor Kulübü (Antalya)

3- Hendek Spor Kulübü (Sakarya)

Büyük Erkek Takım Kata

1- İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (İstanbul)

2- Ayyıldız Spor Kulübü (Ankara)

3- Avcılar Sefa Dosem Spor Kulübü (İstanbul)

3- İstanbul Ticaret Odası Spor Kulübü (İstanbul)

Büyük Bayan Takım Kata

1- Gazi Osman Paşa Belediye Spor Kulübü (İstanbul)

2- Trabzon Belediye Spor (Trabzon)

3- İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (İstanbul)

3- Bartın Üniversitesi Gençlik Spor (Bartın)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trabzon Türkiye Düzce Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title