Haberler

"Kudüs'ün Işıkları" belgesel filmi Tekirdağ'da izleyiciyle buluştu

Güncelleme:

Türk yapımı "Kudüs'ün Işıkları" isimli kısa belgesel film, Tekirdağ'da izleyiciyle buluştu.

Türk yapımı " Kudüs'ün Işıkları" isimli kısa belgesel film, Tekirdağ'da izleyiciyle buluştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla hazırlanan ve Bağcılar Belediyesi'nin sponsorluğunu üstlendiği filmde Kudüs'teki ramazanlar konu alınıyor.

Türk yapımı belgesel filmin yönetmenliğini Abdülgafur Şahin yaparken, senaryosunu Melis Şahin kaleme aldı. Aybala Hilal Yüksel'in yapımcılığındaki film, izleyicilerin beğenisini kazandı.

Rektörlük Konferans Salonu'nda yapılan gösterime, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün, Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Şahin, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, Genç KADEM topluluğuna yaptığı etkinlik için teşekkür ederek, Filistin davasında Kudüs'ün Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu belirtti.

Yönetmen Abdülgafur Şahin de Kudüs'ü ziyaret etmek için insanların güvenlik endişelerinden kurtulması gerektiğini aktararak, "Gitmediğin yer senin değildir. 'İsrail havaalanında yarım saat fazla oyalıyor' diye Kudüs'e gitmemek olmaz. Oradaki kardeşlerimiz Kudüs'e ülkemizden daha fazla ziyaretçi bekliyor. Kudüs'e sahip çıktığımızı orada fiziksel olarak varlığımızla da göstermeliyiz. Bu filmi bunun mümkün olduğunu göstermek amacıyla yaptık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Kudüs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title