Haberler

Köse: "Yarınlarımız İçin Siyaset Yapıyoruz"

Güncelleme:

Av. Mustafa Köse, il yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili Hüseyin Samani, Kaş belde ve köylerini ziyaret ettiler.

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, il yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili Hüseyin Samani, Kaş belde ve köylerini ziyaret ettiler. Sorunları yerinde görüp, çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Köse, "Biz siyaseti yarınlarımız için, çocuklarımızın geleceği için yapıyoruz. Sorunları yerinde gördüğümüz zaman daha sağlıklı sonuçlar alıyoruz" dedi.

Kaş ilçe teşkilatının düzenlediği programa, AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Milletvekili Hüseyin Samani, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çetin, Zihni Kilit, il kadın ve gençlik kolları teşkilatı katıldı. İlk olarak Kalkan'ı ziyaret eden AK Parti heyeti, ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Kalkan Belde Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıda kadın kolları başkanlığına yeni atanan Yasemin Esemen'i tanıtan İl Başkanı Av. Mustafa Köse, "AK Parti kadın kolları kadroları her zaman başarılı projelere imza attı. Önümüzdeki 2014 yerel seçimlerinde başlıca hedefimiz kadınların yerel yönetimlerdeki temsilini artırmaktır. Bu doğrultuda kadınlarımızın karar alma mekanizmasına katılımının, toplumun şekillenmesine katkı sağlayacağını biliyoruz. Bunu sağlama konusunda kararlı bir siyaset izleyeceğiz. Aramıza katılan Başkan Esemen ile birlikte belde kadın teşkilatımız daha da güç kazanacak" dedi.

"Muhalefet beldeleri cezalandırıyor"

Ak Parti kadroları olarak her zaman halkın yanında olduklarını belirten İl Başkanı Av. Mustafa Köse, "Vatandaşın sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Gittiğimiz beldelerde vatandaşlarımızın ortak sıkıntısı, yeterli hizmeti alamadıkları yönünde. İl genel meclisinde muhalefet partilerinin iktidarı, AK Parti'ye yüksek oy çıkan beldeleri adeta cezalandırıyor. Bu beldelere hizmet götürmüyorlar. Fakat, vatandaşlarımız yapılanların farkında. Gittiğimiz her yerde muhalefet koalisyonunu bize şikayet ediyorlar. AK Parti olarak, vatandaşın isteklerini Antalya'da olmaz ise, milletvekillerimiz ile Ankara'da, Başbakanımızın bakanlarımıza verdiği talimatları ile çözüm üretiyoruz.

Biz siyaseti yarınlarımız ve gelecek nesiller için yapıyoruz. 2001 yılındaki ekonomik krizi, cebimizdeki paraların çalındığı zamanları tekrar yaşamamak, ülkemizde istikrarın ve demokrasinin sürmesi için yapıyoruz. Herkesin haklarına saygı gösterilen, zenginleşen, ekmeği büyüyen, bir ülke olmasını istiyoruz. İstikrar sürdükçe Recep Tayyip Erdoğan gibi Başbakan ve AK Parti kadroları oldukça, milletimizin bileği bükülmez, sırtı yere gelmez. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de dünyada söz sahibi olan bir ülke haline geleceğiz" diye konuştu.

"Bizler vekiliz asil olan milletimiz"

Kaş beldelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Büyükşehir Yasası ile yaşanacak değişikliklerin vatandaşa iyi anlatılması gerektiğini belirtti. Yasa ile köylere daha fazla hizmet gideceğini belirten Milletvekili Hüseyin Samani, "İleriye dönük sürdürülebilir turizm yapısı oluşturmaktan uzak olan Kaş merkez, Kalkan ve Patara gibi beldelerin altyapı hizmetlerini yapmaktan uzak, tanıtım yapmaktan uzak kalmıştır. Büyükşehir yasası ile beldelere, köylere daha önce ulaşılmayan hizmetler gidecek. Kaş merkez ve beldelerine daha çok hizmetin yolu açılmış olacak. Yasa ile köyler hem Büyükşehir hem de ilçe belediyesinin bütçesinden yüzde 10 oranında zorunlu yatırım payı alacak. Belediyeler, köylere yatırım götürmek mecburiyetinde. Getirmezse; Valinin yönetiminde oluşturulan koordinasyon merkezi bu işe el koyacak, yatırımı yaptıracak ve kaynağı belediyeden kesecek. Yasa ile amaç hizmet getirmek, güçlü belediyeler oluşturmak ve yerel yönetimleri güçlendirmek. Bizim amacımız Kaş'ı marka haline getirmek, vatandaşa en iyi hizmeti vermek. Bizler vekiliz, asil olan milletimizdir" dedi.

Esnafı ziyaret ettiler

Kaş'ın beldelerinde yapılan toplantının ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden partililer daha sonra, Kınık esnafını ve cuma pazarındaki esnaf ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret ettiler. Yeşilköy, Ova ve Çavdır köyünde mahalle muhtarları ile vatandaşların sorun ve isteklerini dinlediler. İl Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekili Hüseyin Samani yetkilileri telefonla arayıp, bazı sorunların anında çözülmesini sağladılar. Daha sonra ayağı kırılan Kaş ilçe eski Başkanı Musa Yücel'i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Samani Mustafa Köse Ak Parti Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title