Haberler

Kışa Rağmen Ulaşımda Durmak Yok

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 4,5 kilometrelik bölümü tamamlanan Mustafakemalpaşa Paşalar Güllüce bağlantı yolunun 1.8 kilometrelik bölümündeki çalışmalar soğuk hava ve yağmura rağmen hız kesmeden sürüyor.

Bursa'da ulaşım master planı kapsamında yeni raylı sistem hatları, köprülü kavşaklar ve yeni yollarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan da 17 ilçede ulaşımın daha konforlu sağlanabilmesi için yollardaki kaliteyi artıyor. Geçtiğimiz yılı oldukça verimli geçiren, 210 kilometre sıcak asfalt ve 350 kilometre de sathi kaplama gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, soğuk hava ve yağmura aldırmadan ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Mustafakemalpaşa ilçesinde de Paşalar ve Güllüce'yi birbirine bağlamasının yanında Organize Sanayi Bölgesi'ne de ulaşımın sağlanması nedeniyle büyük önem taşıyan 6,3 kilometrelik yolda iyileştirme çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İZMİR YOLUNA BAĞLANTI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Kanar ile birlikte Paşalar – Güllüce arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yüksek tarım potansiyeli ile öne çıkan Mustafakemalpaşa'nın çok yakında sanayisiyle de ses getireceğini belirten Başkan Aktaş, "Şuanda ekiplerimizin çalıştığı güzergah, Paşalar ve Güllüce bağlantı yolu. Toplam 6,3 kilometrelik bu yol İzmir yolu üzerindeki Güllüce Kavşağı'na bağlantının sağlandığı bir yol. Aynı zamanda halen 30 civarında fabrikanın faaliyet gösterdiği Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşım buradan sağlanıyor. Büyükşehir Belediyemiz marifetiyle bu yolun 4,5 kilometrelik kısmı tamamlandı. Kalan 1,8 kilometrelik bölümde ise kışa rağmen çalışmalarımız sürüyor. Devam eden görüşmelerle sanayi bölgesine ilave olacak sanayiciler olduğunu biliyorum. Sanayinin gelişmesiyle bu yol çok daha değer kazanacak. Şimdiden hem sanayicilerimize hem de bu yolu kullanan Güllüce ve Paşalar halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafakemalpaşa Güllüce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title