Haberler

KIRIKKALE - Lise öğrencisinin hayalini MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk gerçekleştirdi

Güncelleme:

Kırıkkale'de düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda birinci olan lise öğrencisinin TBMM'de İstiklal Marşı okuma hayalini MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk gerçekleştirdi.

Kırıkkale'de düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda birinci olan lise öğrencisinin TBMM'de İstiklal Marşı okuma hayalini MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk gerçekleştirdi.

Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Reyhan Yıldırım, Kırıkkale'de düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda birinci olunca Öztürk'e ulaşarak, Birinci Meclis Müzesi'nde İstiklal Marşı'nı seslendirerek görüntü kaydı almak istediğini söyledi.

Bu isteği kırmayan Öztürk, öğrencinin Birinci Meclis Müzesi'nde İstiklal Marşı'nı okumasını sağladı. Yıldırım, daha sonra ailesiyle TBMM'yi ziyaret etti.

Yıldırım'ın özgüven yüklü milli duygularla dolu bu davranışından çok etkilendiğini ifade eden Öztürk, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Bütün ümidim gençliktedir' sözünün ete kemiğe bürünmüş hali olan bu değerli gençlerimiz sayesinde, geleceğimizin emin ellerde olduğuna inancımız daha da pekişiyor. Allah, Reyhan kızımızın yolunu açık etsin." ifadelerini kullandı.

Reyhan Yıldırım, Birinci Meclis'te İstiklal Marşı okuma hayalini gerçekleştirdiği ve TBMM'de kendini ağırladığı için Öztürk'e teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title