Haberler

Keyifli Bahar Günlerini Spor Yaparak Değerlendirin

Güncelleme:

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, 2014 İlkbahar - Yaz sezonunda spor özel ürünleri ile dikkat çekiyor.

"DeFacto' dan Sporseverler için Özel Koleksiyon"

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, 2014 İlkbahar - Yaz sezonunda spor özel ürünleri ile dikkat çekiyor. Günlük giyimin dinamik ve rahat markası DeFacto, yeni sezona 'Sportswear Koleksiyonu' ile 'merhaba' diyor.

Spor tutkunları için özel ürünlerin yer aldığı Defacto Sportswear Koleksiyonu, DeFacto'nun Barselona'da bulunan tasarım ofisinde hazırlandı. Baharın gelişi ile birlikte spor salonlarından çıkıp doğa yürüyüşü yapan, koşan ve tenis oynayanlar için hazırlanan özel kapsül koleksiyonda, erkekler için oluşturulmuş ve çift tarafı kullanılabilen yelekler ve pilot ceketlerinin spor görünümle tasarlanan modern versiyonları dikkat çekiyor. DeFacto Sportswear Koleksiyonu'nda fonksiyonel spor giysilere, şık casual parçalar eşlik ediyor.

Sporseverlerin ihtiyaç ve önerileri doğrultusunda hazırlanan koleksiyonda, kolaylıkla katlanıp paketlenebilen hafif ceketler, hava alan koşu montları ve hızlı kuruyan t-shirtler fonksiyonel özellikleri ile öne çıkıyor. Koleksiyonda şortlar, eşofman takımları, spor çantaları ve güneş gözlükleri gibi aksesuarlar da yer alıyor.

DeFacto Barselona Tasarım Direktörü Joaquin Salamanca; "Sportswear koleksiyonu müşterilerimize, bu yaz outdoor da rahat spor yapma şansı sunuyor. Parçalar yalnızca fonksiyonel değil, modaya da uygun. Koşu, yürüyüş ve tenis gibi parlak günlerde yapacağınız sporlar için mükemmel bir koleksiyon" diyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barselona Akdeniz Defacto Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title