Haberler

Keşan'da Bayram Tatili Boyunca 473 Kamyon Çöp Toplandı

Güncelleme:

Edirne'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Erikli, Yayla ve Danişment köyü sahillerinde belediye ekiplerince 9 günlük bayram tatili süresi boyunca 473 kamyon çöp toplandı.

EDİRNE'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Erikli, Yayla ve Danişment köyü sahillerinde belediye ekiplerince 9 günlük bayram tatili süresi boyunca 473 kamyon çöp toplandı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca mücavir alanlarında bulunan Erikli, Yayla ve Danişment köyü sahillerinde 300 personelin katılımıyla 473 kamyon çöp toplandığını bildirdi.Mustafa Helvacıoğlu, bayram tatilinde Erikli, Yayla ve Danişment köyü sahillerinde nüfusun 5 kattan fazla arttığını söyleyerek, "Bayram mesaisinde mücavir alanlarımızda 473 kamyon çöp topladık. Nüfusu 5 kattan fazla artan Erikli, Yayla ve Danişment'te bayram boyunca sahadaydık. Normalin çok üzerinde bir yoğunluğun yaşandığı mücavir alanlarımızda halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına yoğun bir mesai harcadık. 300 personelimizle temiz bir tatil için Keşan Belediyesi olarak 10 gün boyunca sahillerimizde var gücümüzle çalıştık" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saros Körfezi Edirne Erikli Keşan Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title