Haberler

Kendisini Cinsel İlişkiye Zorlayan Eski Eşini Öldüren Kadının Beraati İstendi

Güncelleme:

Boşandığı kocasını kendisini cinsel birlikteliğe zorladığı ve ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle 55 bıçak darbesiyle öldüren 31 yaşındaki Namme Öztürk'ün meşru müdafaa hakkını kullandığı belirtilerek beraati talep edildi.

İstanbul Tuzla'da, boşandığı 34 yaşındaki eşi Kazım Aydemir'i, 55 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Namme Öztürk'ün, 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada savcı mütalaasını verdi. Savcı, Namme Öztürk'ün, olay anında eski eşi tarafından silahla tehdit edildiğini ve meşru müdafaa hakkını kullandığını belirterek beraat talep etti.

2016 YILINDA BOŞANDILAR

İki yıl önce yaşanan olayda, iki çocuk annesi Namme Öztürk (31), evine gelen boşandığı eşi Kazım Aydemir'le tartıştı. İddiaya göre, Aydemir'in silah çekip kendisini ölümle tehdit etmesi üzerine, buzdolabının üzerinde duran bıçağı alan Öztürk, eski eşini sırtından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 55 kez bıçaklayarak öldürdü. Duruşmada mütalaasını veren savcı, sanık ve maktulün 2007'de evlendiklerini ve aralarındaki sorunlar nedeniyle 2016'da boşandıklarını ifade etti.

Kendisini Cinsel İlişkiye Zorlayan Eski Eşini Öldüren Kadının Beraati İstendi

"SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Boşanma kararı sonrası çocuklarını görmek için ara ara Namme Öztürk'ün evine giden Kazım Aydemir'in, ayrıldığı eşini birden çok kez cinsel ilişkiye zorladığı, olay günü tabanca ile "Seni öldürürüm" dediği, Öztürk'ün de kendisini tehdit eden eski eşini bıçakladığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Tuzla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (41)

kerem:

bu basi bagli fis tanin altinda ne sevtali besliyor kimbilir

14
55
yanıtYanıtla
turan dan,:

pes be arkadaş, bu seviyeye inebilmek için , hayatta nelerini kaybettin. . . . . yazık sana. . . bunun başı bağlı , başı açıkla , şunla bunla ne alakası var, sende haklısın , haysiyet birinde yoksa , sonra gelmiyor.

yanıt1
yanıt1
kader:

boş boş konusma senın basınada gelır kalırsın yaya psilik bır kişiyle asla allahtan gayrı kımse bas edeemz adam allahtan korkmadıgı için hangı zulmu yapacagını bılemez

yanıt1
yanıt1
Objektif ve nesnel:

Eski eşi diye köle gibi kullanacağını sanmış... cepte nede olsa değil mi...öldürmesi tabiki yanlış ama eski eş artık eş değil yabancı biri olmuştur. Kadının namusunu koruması gerek

42
6
yanıtYanıtla
Gözlem:

55 bıçak darbesi, meşru müdafa sınırlarını çok aşmış diyen, tüm yorumlara aynen katılıyorum. Olayda, Öldürmeye tam teşebbüs ile cinayet suçunu işlemiş. . ! En ağır cezayı alır umarım.

28
19
yanıtYanıtla
ömer:

kadının ne yaşadığını bilemeyiz ama ortada bir cinayet var ve cezası yok 5 kere bıçaklarsın adam ölür tamam ceza verilmeyebilir ama 55 kere bıçaklamakta nedir resmen canavarca hislerle öldürülmüş ve ceza verilmiyor ilginç gerçekten

36
8
yanıtYanıtla
YOBAZSAVAR:

ataist kadar kafanıza taş düşsün her türlü pisliği din iman adına yapın sonrada hakaret edin ellerinden kan damlayan terör içindeki yobaz dünya ve insanlık sizlerden nefret ediyor körmüsünüz hala görmezden geliyonuz

21
13
yanıtYanıtla
dogru karar:

bosandigin kadinla daha ne isin var cinsellige hicbirseye zorlayamassin kadin belki biriyle tanisti evlenecek bide seninle iliskimi kursun bosandigin kadini rahat birakacaksin

31
2
yanıtYanıtla
egeli t.:

benim eski karımda tam aksine evine çocuğumu hafta sonu için almaya gittiğimde bana gelsene içeri, özlemedinmi hiç diyor. he özledim. ayrıldık ayrılalı 1 senede dört sevgili yapmış. parklarda haltlar yemiş. sağda solda uygunsuz hallerde görülmüş. adı çıkmış. çocuğumu almak için delil topluyorum haberi yok salağın

25
5
yanıtYanıtla
FEMİNİSTİM EVET:

YA NE YAPACAKTI? KADINLIĞINI DOYA DOYA YAŞAYACAK TABİİKİ. İSTEDİĞİ AN İSTEDİĞİ YERDE. KADINLARI BASKI ALTINDA TUTAMAZSINIZ. BU TOPLUM GİTGİDE KÖYLÜ ARAP YOBAZ BİR TOPLUM OLDU. KADIN HAKLARINA SAYGI!!!!!!!

yanıt3
yanıt18
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title