Haberler

"Kazanan Anavatan Partisi Oldu"

Anavatan Partisi 6.olağanüstü Büyük Kongresinde 409 Delegenin Oyuyla Genel Başkanlık Koltuğuna Oturan Uzun "Kazanan Anavatan Partisi Olmuştur, Özal'ın Genç Evlatları Bayrağı Daha İleri Taşıyacak" Dedi

Anavatan Partisi'nin 6.olağanüstü büyük kongresinde 409 delegenin oyuyla genel başkanlık koltuğuna oturan Salih Uzun "kazanan Anavatan Partisi olmuştur, Özal'ın genç evlatları bayrağı daha ileri taşıyacak" dedi.

Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu'nda dün yapılan genel başkanlık seçiminde Murat Akdeniz ve Ahmet Özal'ı geride bırakarak üçüncü turda Genel Başkan seçilen Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun yazılı bir açıklama ile partililere ve delegelere teşekkür etti. Kongrenin, 25 yıllık parti geçmişine yakışan bir şekilde kardeşçe, dostça, birlik ve beraberlik içinde yapıldığını kaydeden Uzun şunları söyledi:

"Anavatan Partisi teşkilatları ve delegeleri; kendilerinden beklendiği biçimde kongremizi çekişmenin ve ayrışmanın değil, aksine yeniden bütünleşmenin şenliğine dönüştürmeyi başarmışlardır. Anavatan Partisi'nin Genel Başkanı sıfatıyla; bütün teşkilatlarıma ve delegelerime kongremiz boyunca gösterdikleri duyarlılık ve partimize olan tartışılmaz bağlılıklarından dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, siyasi ahlak ve erdem dairesi içinde rekabet ettiğim bütün aday arkadaşlarıma da teşekkürlerimi ifade ediyorum. Her bir ay aday arkadaşım; kongremiz boyunca partimize yakışan bir biçimde, sadece Anavatan'ı daha da ileri götürebilmek adına onurlu bir şekilde rekabet etmişlerdir.

Sonuçta kazanan Anavatan Partisi olmuştur. Delegelerimizin ve teşkilatlarımızın tercihleri ve vicdani kanaatleri sonucu şekillenen yeni Anavatan yönetimi; partimizin bütün değerlerine sonuna kadar sahip çıkacak ve Özal'ın "genç evlatları' bayrağı daha da ileri taşıyacaklardır." (ANKA)

(EG/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title