Haberler

Kayseri "Türkiye'nin Terör Belası Er ya da Geç Nihayete Erecektir"

Ak Partili Yıldız: Teröre karşı yeni konseptimiz var (ek)"TÜRKİYE'NİN TERÖR BELASI ER YA DA GEÇ NİHAYETE ERECEKTİR"AK Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

Ak Partili Yıldız: Teröre karşı yeni konseptimiz var (ek)

"TÜRKİYE'NİN TERÖR BELASI ER YA DA GEÇ NİHAYETE ERECEKTİR"

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Yıldız, " Türkiye'nin terör belası inşallah er ya da geç nihayete erecektir? dedi.

Polisevi'nde düzenlenen programa, eski bakan Taner Yıldız'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı ve Erdoğan Aygenç, Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Programda konuşan eski bakan Taner Yıldız, 'Ülkemizin ilerleyen, büyüyen yönüne mani olmak isteyenler, terör örgütleri ile işbirliği yapanlar, PKK'yı maşa olarak kullananlar, bu ülkeye ihanet edenler karşılığında büyük bir yürek buldular. Ölümsüzleşen şehitlerimizi ve bu uğurda şehit olmaya her zaman hazır gazilerimizi ve bu vatan için kalbi çarpan yiğitleri buldular. Sizler bu ülkeye ve bizlere emanetsiniz. Bizler yalnızca törenlerde bulunanlar değil, aynı zamanda yüreğiyle beraber yanında olanlardanız. Dünya bu ülkenin tarihinde şehitliğin Çanakkale ile beraber nasıl bir cesaret oluşturduğunu hep beraber gördü. Bunu izah etmekte güçlük çektiler' diye konuştu.

Yıldız, "Türkiye'nin terör belası inşallah er ya da geç nihayete erecektir. PKK'nın kalleşçe kurduğu tuzaklar bir bir kaldırılacaktır. Bizler şehitlerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyoruz. Dünyada hiçbir terör örgütü terörle bir noktaya gelebilmiş değil. Tabi ki yıpranıyoruz, bedellerini ödüyoruz ama hiçbir şekilde onların muaffak olmalarına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz? şeklinde konuştu.

Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ise, şehitlik mertebesini anlattı. Nursaçan'ın şehitleri anlattığı sırada şehit aileleri de duygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız AK Parti Kayseri Türkiye Politika Güncel Haberler

title