Haberler

Kaya: "AKP Seçimi Kazanmadı, Aldı"

Güncelleme:

CHP Dilovası Meclis üyeleri mazbata aldı.

CHP Dilovası Belediye Meclis üyeleri, mazbatalarını aldılar. Meclis üyeleri ile birlikte Gebze İlçe Seçim Kuruluna gelen İlçe Başkanı İsmail Kaya, mazbataların alınmasından sonra bir açıklama yaptı.

DİLOVASI AYAK OYUNLARINA KURBAN EDİLDİ

CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya, "30 Mart'ta yapılan seçimlerde aldığımız oylar Belediye'yi almaya yetmedi. Dilova'ında normal bir seçim süreci yaşamadık. AKP bilinen her zamanki yöntemi olan bizim vergilerimizle oluşan devlet paralarını bildik yöntemlerle bazı kişi ve kuruluşlara dağıtması sonucu seçimi kazanmadı, aldı. Bu durumda bize muhalefet görevi düştü. Halbuki bugüne kadar çözülemeyen çok sayıda sorunu olan Dilovası için çok mükemmel projelerimiz vardı. Tecrübeli bir başkan, temiz ve yetenekli meclis üyelerimiz vardı. Oysa, demokrasi ve halkın iradesi karartıldı. Oyunlara kurban gittik. Biz CHP olarak, bundan sonra halkın yararına olan tüm hizmet ve projelere evet diyeceğiz. Yanlışlara karşı ise, tüm muhalefet partileri ile birlikte karşı koyacağız. Bunu kamuoyu böyle bilsin. Dilovası sahipsiz değildir. Örneğin, daha önce nasıl Dilovası'nın havası, çevresi ve sorunları için kefen giyip yol kestiysek, bundan sonra da halk için her çeşit yasal mücadelemizi yapacağız. Son söz olarak, Dilovası'ndaki ayak oyunlarını, sandığa karşı yapılan hileleri kınıyorum. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz"dedi.

DALKILIÇ BÜYÜK ŞANSTI

Başkan adayı Ercan Dalkılıç'ın canla başla, disiplinli ve ilkeli bir çalışma ortaya koyduğunu, tüm partili ve gönüllü vatandaşların gece gündüz çalıştığını, her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğini vurgulayan Kaya, "mücadeleden geri durmayacağız. Dilovasına sahip çıkmaya devam edeceğiz"diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dilovası Gebze Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title