Haberler

Kan Davası Cinayeti Ertelendi

Diyarbakır'da, arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada, Tahsin Barut'un öldürülmesiyle başlayan kan davasında, 1 Aralık 2012 tarihinde Alanya'da bıçakla öldürülen üniversite öğrencisi Ercan Çelik ile ağır yaralı kurtulan kardeşi Deniz Çelik'e...

Diyarbakır'da, arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada, Tahsin Barut'un öldürülmesiyle başlayan kan davasında, 1 Aralık 2012 tarihinde Alanya'da bıçakla öldürülen üniversite öğrencisi Ercan Çelik ile ağır yaralı kurtulan kardeşi Deniz Çelik'e saldıranların tutuklu yargılanmasına devam edildi. Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar Murat B (22), Mehmet Ş.B (26), Remzi T (22) ile Gürcistan uyruklu Ramila B (30) hazır bulundu.

Sanıkları ve tanıkları dinleyen mahkeme heyeti, avukatların önceki duruşmada Adli Tıp Kurumu'ndan cinayeti itiraf eden Murat B'un akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının tespitinin henüz kontrol edilmediği ve telefon mesajlarının tespiti için Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndan (TİB) cevap istenmesine karar verildi.

Duruşma eksiklerin giderilmesi, TİB ve ATK'dan gelecek rapor için 25 Kasım'a ertelendi.

OLAY

Olay, Alanya'nın Cumhuriyet Mahallesi Çınar Sokağında 1 Aralık 2012'de meydana geldi. Ercan ile Deniz Çelik kardeşler, parkta yüzleri maskeli bir grubun bıçaklı saldırısına uğrayıp ağır yaralandı. Kardeşlerden Ercan Çelik, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, Deniz Çelik ise yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Olayın ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, başlattığı soruşturma ile zanlılar Mehmet Ş.B, Murat B. ile olaya yardımcı olan Gürcistan uyruklu kadın Ramila B'yi İstanbul'da, Remzi T'yi de Diyarbakır'da gözaltına aldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ercan Çelik Diyarbakır Gürcistan Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title