Haberler

Kabataş'ta Yaşanan Otobüs Faciası Kamerada

Güncelleme:

Kabataş'ta bir İETT otobüsü yoldan çıkarak çay ocağı ve otobüs duraklarına girdi. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kağıthane- Kabataş seferini yapan İETT otobüsü Kabataş’ta Kabataş durağından hareket ettikten kısa bir süre sonra önce park halindeki bir taksiye çarptı.

GENÇ KADININ BACAĞI KOPTU

Taksiyi sürükleyerek Bursa Deniz Otobüsleri İskelesi (BUDO)' ne giren otobüs yan kapıdan çıkarak Kabataş- Adalar İskelesi'ne hızla ilerledi. Yolda bekleyenlere çarparak ilerleyen otobüs son olarak iskele önünde bir büfeye çarparak durabildi. Bir kadının bacağının koptuğu kazada 2'si ağır 18 kişi yaralandı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza sonrası olay yerine yakın bir güvenlik kamerasına ait görüntüler dehşetin boyutunu gözler önüne serdi. Görüntülerde güzergahında devam ede otobüsünbir anda kontrolden çıkarak yolcuların arasına daldığı görülüyor.

"5 DAKİKA ÖNCE OLSAYDI..."

Öte yandan kazanın meydana geldiği dakikalarda şehir hatları seferlerinin yapıldığı iskelede Adalar'a gitmek için bekleyen Adem Yörür ise korku dolu dakikaları şöyle anlattı: "Biz şu anda İETT'nin çarpması sonucu yok olan kafede çay içiyorduk. Kabataş'tan Dolmabahçe'ye gitmekte olan otobüs koptu geliyor. Sanırım gaz pedalı sıkışmış. Önce bir taksiye çarptı sonra, bizim olduğumuz kafeye girdi. Biz saniyelerle kurtulduk. Kazadan 5 dakika önce Adalar seferini yapan bir vapur hareket etmişti. Eğer kaza 5 dakika önce olsaydı çok sayıda ölü olurdu."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kağıthane Kabataş Güncel Haberler

500

Yorumlar (56)

D.BAKIR21:

ALLAH HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAHH

14
0
yanıtYanıtla
ddr:

BU HERYERE KENDİ ADAMLARINI YERLEŞTİRMENİN BEDELİDİR. EHLİYETİNİN OLMASI YETERLİ ONLAR İÇİN. MÜLAKAT YAPIP KENDİ ADAMLARINI İŞE ALANLARIN YÜZÜNDEN OLUYOR. BÖYLE ÇOBANLARIN ELİNE KALDIK İŞTE...

7
4
yanıtYanıtla
S.B.:

Kabataş.......hmmm.......hiç de yabancı gelmedi, düşünüyorum da, bir türlü aklıma gelmiyor, oralarda bir şeyler olmuştu sanki.........oldu diyorlardı.....görüntüleri vardı.....halen daha açıklanmayan görüntüler.........neyse....fazla detaylara girmeyelim......Yaralılara Allah''tan şifa dilerim. Allah tüm halkımızı bu tür kazalardan korusun.

7
3
yanıtYanıtla
ALLAH GÖSTERMESİN:

Allah korusun göstermesin çok kötü.

10
0
yanıtYanıtla
muzisyen34:

çok ağır bir kaza olmuş.. özellikle hiçbir şeyden habersiz olan ve bankta oturan kadın için.. :(( çok üzüldüm... Allah şifa versin herkese.. çok büyük geçmiş olsun.. istanbulda yaşamak bu kadar güvensiz.. lütfen artık şu trafik terörüne son verilsin.....................

10
0
yanıtYanıtla
METINAB:

ALLAH BELANIZI VERSIN OTOBUS KULLNAMAKTAN BASKA HERSEYI YAPIYOR BEYAZ MSA UYUYOR KAC KERE SIKAYET ETTIM BEYAZ MASADA CALISANLAR CEZALANDIRILMALI

8
2
yanıtYanıtla
trafik:

trafik dersi ilkokuldan lise bitimine kadar zorunlu ders olmalı. ehliyet almak isteyenler içinde ehliyet okulu olmalı en az iki yıl eğitim verilmeli üniversite gibi. aracı arızalandığı zaman niye arızalandığını anlayabilmeli yapabilmeli vb. bütün insanlar süper bir bilgi ile trafikte olmalı. bunu hemen yapmamız gerekli. yoksa bir ay falan ehliyet sınavına giriyolar paldür küldür alıyorlar ehliyeti doğru dürüst hiçbir şey bilmeden.

10
0
yanıtYanıtla
SERVET BERBER:

Gaz pedalı sıkışınca, debriyaja basıp vitesi boşa atıp frene basmayı akıl edemeyenlere onlarca can emanet edersen katliam olur, cinayet olur...

7
3
yanıtYanıtla
DAYE:

öküz gibi araba kullanırlar

9
0
yanıtYanıtla
MRT:

Vatandaş ne kadar hızlı müdahale ediyor, allah razı olsun

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title